Primul ministru italian Giuseppe Conte a anunțat vineri seară că măsurile de carantină au fost prelungite până pe 3 mai, dar comunicatul dat de Guvernul de la Roma sugerează că după această dată va urma o perioadă în care distanțarea socială va fi recomandată.
Ministrul Sportului Vincenzo Spadafora a trimis o scrisoare celor doi președinți ai Comitetului Olimpic, Giovanni și Luca Pancalli prin care a cerut permisiunea ca toate cluburile să poată începe antrenamentele chiar de a doua zi.
Am convingerea că sportivi italieni vor reveni pe terenuri și vor onora tricolorul în cel mai scurt timp. Vă cer să ridicați interdicția pentru antrenamente începând cu data de 4 mai în concordanță cu regulile de siguranță și sănătate pe care le impun autoritățile.
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2020/03/09/2791576.jpg
În Italia, sportul a fost oprit în 9 martie. Ultimul meci jucat în Serie A a fost derbyul Juventus - Inter. Partida de la Torino a fost fără spectatori și în urma succesului cu 2-0 campionii entitre au revenit pe primul loc, cu un punct peste Lazio.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 10 ORE
Premier League
Chelsea pregătește o super lovitură! Pentru cine e dispusă să achite 150 de milioane de euro
ACUM 12 ORE