Primul ministru italian Giuseppe Conte a anunțat vineri seară că măsurile de carantină au fost prelungite până pe 3 mai, dar comunicatul dat de Guvernul de la Roma sugerează că după această dată va urma o perioadă în care distanțarea socială va fi recomandată.
Ministrul Sportului Vincenzo Spadafora a trimis o scrisoare celor doi președinți ai Comitetului Olimpic, Giovanni și Luca Pancalli prin care a cerut permisiunea ca toate cluburile să poată începe antrenamentele chiar de a doua zi.
Am convingerea că sportivi italieni vor reveni pe terenuri și vor onora tricolorul în cel mai scurt timp. Vă cer să ridicați interdicția pentru antrenamente începând cu data de 4 mai în concordanță cu regulile de siguranță și sănătate pe care le impun autoritățile.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
IERI LA 06:42
https://i.eurosport.com/2020/03/09/2791576.jpg
În Italia, sportul a fost oprit în 9 martie. Ultimul meci jucat în Serie A a fost derbyul Juventus - Inter. Partida de la Torino a fost fără spectatori și în urma succesului cu 2-0 campionii entitre au revenit pe primul loc, cu un punct peste Lazio.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16