Deşi Juventus nu a avut vreo poziţie oficială, după ce presa iberică a anunţat că Dybala nu a scăpat de COVID-19, apropiaţii vârfului au dezvăluit în Gazzetta dello Sport că informaţia e incorectă. Vârful a efectuat într-adevăr noi teste, însă rezultatele nu au venit încă. Aceasta este şi varianta susţinută de Oriana Sabatini, prietena starului "Bătrânei Doamne".
"Nu este adevărat că Paulo a ieşit din nou pozitiv, noi aşteptăm rezultatul. A mai efectuat nişte teste, vom vedea ce va fi. Nu ştim însă cine lansează asemenea ştiri, evident că nu de la noi apar. Aşa cum am fost sinceri şi am vorbit despre noi atunci când am fost infectaţi cu coronavirus, tot aşa vă asigurăm că nu e nimic adevărat din ceea ce se spune", a spus Oriana Sabatini la o televiziune din Argentina, nu înainte de a puncta că ea a primit rezultatele pentru testul său şi este vindecată: "La mine rezultatul este negativ. Nu este încă sigur 100%, de aceea nu vreau să mai insist pe acest subiect. Vom anunţa rezultatul atunci când vom fi şi noi informaţi. Acum, stăm şi aşteptăm la fel ca toată lumea".

Dybala se simte excelent din punct de vedere fizic

Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Din fericire, "La Joya" se simte perfect, însă incertitudinea privind virusul îl va împiedica să reia antrenamentele. Juventus ar trebui să revină pe teren pentru prima oară, pentru ședințele de pregătire, la începutul lui mai, dar Dybala nu va fi, probabil, prezent. Mai mult, cazul său ridică semne de întrebare cu privire la întreg fotbalul italian, fiind destul de clar că pericolele încă există, iar fotbaliștii vor fi expuși.
Pe lângă Dybala, și Rugani și Matuidi au fost depistați pozitiv cu COVID-19, dar ceilalți doi fotbaliști ai "Bătrânei Doamne" s-au recuperat total. Cazul decarului sud-american e destul de ciudat, puţini pacienţi de vârsta lui recupeându-se atât de greu. Dybala a fost confirmat cu COVID-19 la 21 martie, iar specialiștii estimau că acesta se va recupera în două săptămâni.
Ce este cel mai important e că Dybala nu are vreun simptom, simțindu-se excelent, însă cu siguranţă că vrea să se întoarcă pe teren şi va putea face acest lucru doar când primeşte undă verde de la medici.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46