Considerat de unii arognat, CR7 nu e nici pe departe astfel dacă ajungi să îl cunoști. Un jucător fantastic de vestiar, care își înțelege mereu coechipierii și e gata să le ofere cele mai bune îndrumări, astfel încât echipa să aibă de câștigat. Sosit anul trecut la Torino, după ce a rămas liber de contract, refuzând prelungirea înțelegerii cu Arsenal, Aaron Ramsey a vorbit despre cât l-a ajutat portughezul să se adapteze.
Și el relativ nou la Torino (venise cu un an în urmă), lusitanul a înțeles cât de important e pentru fostul "tunar" să se simtă integrat în familia "Bătrânei Doamne" și a făcut toate eforturile în acest sens.
"Cristiano e o persoană grozavă, pe lângă faptul că e un fotbalist incredibil, unul dintre cei mai buni de pe teren la fiecare meci. Îmi amintesc de primul meu antrenament la Juve, după ce ne-am pregătit am mers la cantină. "Vino și stai cu mine", mi-a spus. Am început imediat să vorbim și m-a făcut să mă simt ca acasă, eram atât de confortabil, ca și cum mă aflat de mult la Torino. Acest episod mi-a arătat ce fel de tip este. Nu e nevoie să adaug nimic despre calitățile lui de fotbalist, acelea sunt incontestabile. Dar îi asigur pe toți că este și o persoană minunată, care își iubește coechipierii și dă totul la fiecare antrenament", a spus Ramsey, citat de Gazzetta dello Sport.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 17 ORE

Și Dybala a vorbit la superlativ despre Ronaldo

Paulo Dybala, atacantul lui Juventus, a vorbit și el de curând în termeni laudativi despre Ronaldo, un adevărat model pentru toți. Atât în vestiar, cât și în afara lui.
În momentul în care CR7 a fost transferat de la Real, în vara lui 2018, Dybala avea o serie de idei preconcepute despre portughez. În condițiile în care mulți îl consideră infatuat și arogant, argentinianul avea un set de așteptări de la noul coleg și era convins că vor comunica foarte dificil.
Nu mică i-a fost mirarea sud-americanului să descopere în starul lusitan o persoană caldă, gata să asculte problemele celorlalți și să ajute cu un sfat. Ronaldo nu e doar un adevărat profesionist în teren, dar și un om de vestiar incredibil, care reușește să aducă armonie în sânul echipei.
La nivel personal, am fost plăcut surprins. Ca persoană, este un tip excelent, foarte sociabil, foarte prietenos în interiorul și în afara vestiarului. Întotdeauna gata să vorbească și să asculte la rândul său. Asta m-a surprins, fiind o figura atât de importanta, de multe ori s-a spus ca nu este așa. Am stat de vorbă la un moment dat și i-am spus: Uite, sunt sincer cu tine, noi în Argentina te urâm puțin, pentru imaginea ta, pentru felul tău de a fi, pentru mersul tău, dar m-ai surprins, pentru că am întâlnit cu totul altceva | Dybala
Reacția lui Ronaldo? "Mi-a spus că e obișnuit să fie criticat, că oamenii ajung să îl cunoască și își schimbă opinia". Într-adevăr, Dybala, despre care la început s-a spus că ar avea o relație dificilă cu CR7 l-a privit foarte repede în "alt mod", iar în prezent cei doi sunt amici buni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32