"Poate că nu e primul nume care ne vine în minte când ne gândim la jucători care au evoluat pentru Inter și Juventus, însă a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști români din istorie, un atacant de geniu, capabil întotdeauna să creeze confuzie și teamă în defensivele adverse, prin viteza și tehnica sa - Adrian Mutu", așa l-au descris cei de la tuttojuve.com, citați de DigiSport.

Adrian Mutu, despre Inter - Juventus

"Cred că Inter ar putea ieși victorioasă din această provocare, dar va fi foarte dificil. Juventus este în plină ascensiune și în acest moment nu își poate permite o înfrângere.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
Cu toate acestea, din câte știu, au câțiva jucători importanți care ar putea să nu joace. Evident că toată lumea se va uita la Lukaku și Ronaldo. Stilul lor de joc este diferit. Nu pot spune care va străluci, nici măcar nu contează, deoarece rezultatele lor sunt efortul întregii echipe. Să nu uităm însă de Lautaro și Morata, care îmi plac foarte mult și și-ar putea spune și ei cuvântul", a declarat Mutu.

Mutu și-a amintit de perioada petrecută la Juventus

"Au fost într-adevăr o echipă foarte puternică și încă nu-mi este clar cum nu au reușit să câștige Liga Campionilor. Am petrecut un an și jumătate la Juventus, veneam după o perioadă dificilă, dar echipa m-a ajutat să revin în formă. Am câștigat două titluri la Torino, dar ulterior au fost retrase.
Capello m-a întâmpinat și m-a ajutat foarte mult. Eram încă suspendat când am semnat și el a organizat amicale, cu porțile închise și fără arbitri, doar pentru mine. Îi sunt foarte recunoscător”, a adăugat el.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24