Deși Genoa se află pe una dintre ultimele poziții din Serie A și are șanse mici să se mai salveze, Radu are prestații impresionante aproape de fiecare dată.
În acest context, este doar o chestiune de timp până când Inter va miza pe Ionuț Radu. Din sezonul viitor, românul îi va face o concurență serioasă lui Samir Handanovic, care va împlini în curând 36 de ani. Oscar Damiani, impresarul portarului, a vorbit la superlativ despre sportivul născut la București și a confirmat că acesta se va întoarce pe Giuseppe Meazza. Se speculase chiar că Inter l-ar putea chema din iarnă înapoi, însă nu se pune problema de așa ceva. Radu apără excelent pentru "grifoni" și nu are de ce să revină la "echipa mamă" mai repede.
"O revenire a lui Radu la Inter din ianuarie? Sincer, nu ştiu ce să zic. Băiatul este titular şi îi este bine la Genoa. Nu ar avea sens ca el să plece în ianuarie. Va rămâne în Liguria. În iunie? Va reveni la Inter, cum s-a stabilit", a spus Damiani, potrivit tuttomercatoweb.com.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Ionuț Radu, răscumpărat de Inter

Inter a fost la un pas să îl piardă pe român, dar nerazzurrii au activat în vară clauza de recumpărare. Ionuț Radu a fost răscumpărat de formația de pe Giuseppe Meazza pentru 12 milioane de euro, dar a fost lăsat încă un an să evolueze pentru "grifoni".
Tânărul internațional a fost încântat de decizia luată de clubul de care aparține și a înțeles că la Genoa poate crește mai mult, apărând meci de meci.
Ionuţ Radu a devenit cel mai scump portar român din istorie. Preţul plătit de Inter este de peste 3 ori mai mare decât cel pe care l-a dat City pentru Costel Pantilimon (3,8 milioane de euro în 2012). Podiumul este completat de Bogdan Lobonţ, pentru care Ajax Amsterdam a plătit Rapidului 3 milioane de euro, în urmă cu aproape 20 de ani.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58