Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Ionuț Radu: "Aventura lui la Genoa s-a sfârșit". Unde poate ajunge

Cristian Mihală

Actualizat 14/01/2020 la 22:20 GMT+2

Oscar Damiani, impresarul lui Ionuț Radu, a anunțat că portarul român va pleca de la Genoa în această iarnă, el având numeroase oferte atât din Italia, dar și din alte campionate străine.

Ionuț Radu

Credit imagine: Eurosport

Damiani a fost prezent, marți după-amiază, la sediul clubului Inter Milano, de care aparține Radu, pentru a lămuri situația jucătorului pe care îl reprezintă. Agentul a declarat că fostul căpitan al naționalei de tineret a României va pleca de la Genoa în această iarnă.
"Sunt multe echipe din Italia interesate, dar are oferte și din străinătate. Vom evalua situația cu Inter, însă este clar, aventura lui la Genoa s-a încheiat. Nu a meritat acest tratament", a declarat Damiani, potrivit Calcio Mercato.
Ionuț Radu (22 de ani) a evoluat cu regularitate la Genoa din vara anului 2018, când a fost împrumutat de la Inter Milano. Tânărul portar a pierdut postul de titular în campionat, în această lună, după ce Genoa a decis să îl aducă sub formă de împrumut pe Mattia Perin, de la Juventus. Acesta a jucat în ultimele partide, iar Radu și agentul său au considerat că această măsură e una nepotrivită. În ciuda rezultatelor modeste ale echipei, goalkeeperul nostru a avut prestații lăudate.
În perioada petrecută la Genoa, Radu a apărat în 52 de partide, încasând 83 de goluri.

Ionuț Radu, dorit de mai multe echipe din Europa

Împrumutul lui Ionuț Radu la Genoa se va încheia pe 30 iunie, jucătorul de 22 de ani urmând să revină la Inter. Deși multe echipe sunt interesate de aducerea portarului român, se pare că oficialii lui Inter au alte planuri și vor să-l păstreze din sezonul viitor. Totuși, acum aproape sigur va fi împrumutat la o echipă unde să joace.
"Inter nu are nicio intenție de a-l ceda definitiv pe Radu, pe care îl vede viitorul porții echipei", a fost mesajul postat pe FC Inter News.
West Ham e ultima echipă înscrisă în cursa pentru, după ce în zilele trecute s-a speculat că și Arsenal l-ar vrea. Totuși, gruparea de pe Emirates evident nu e o variantă, acolo având mai mult ca sigur rolul de rezervă, în condițiile în care Leno a fost unul dintre cei mai buni jucători, în ciuda faptului că "tunarii" au avut un sezon modest.
"Ciocănarii" au avut mari probleme în poartă în actuala stagiune, odată cu accidentarea lui Fabianski. Acesta a revenit în sfârșit, dar în acest moment e din nou indisponibil, deși nu se anticipează că va absenta prea mult.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo