Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alertă la Atalanta! Papu Gomez s-a certat cu Gasperini și a anunțat că pleacă în iarnă de la echipă

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/12/2020 la 13:54 GMT+2

Alejandro Gomez se va despărți în iarnă de Atalanta, din cauza unui conflict cu Gian Piero Gasperini, antrenorul formației din Bergamo.

Gian Piero Gasperini și Papu Gomez

Credit imagine: Eurosport

Atalanta și-a aflat în urmă cu puțin timp adversara din optimile UEFA Champions League. Echipa italiană va juca împotriva lui Real Madrid.
Fanii din Bergamo au însă motive de îngrijorare înaintea "dublei" de foc cu formația lui Zidane. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, de la Sky Sport Italia, recent a avut loc un conflict între căpitanul Atalantei, Papu Gomez, și antrenorul Gasperini. Scandalul s-a petrecut la pauza meciului cu Midtjylland, din penultima rundă a grupelor UEFA Champions League.
În urma incidentului, mijlocașul argentinian a anunțat că va pleca de la formația din Serie A în următoarea perioadă de transferuri, din luna ianuarie.
Acesta a oferit și o scurtă reacție, spunând că va explica motivulul conflictului în momentul în care se va despărți oficial de Atalanta:
"Când voi pleca de la echipă veți afla adevărul!", a spus Gomez, citat de Fabrizio Romano.

Alejandro Gomez va pleca de la Atalanta în ianuarie, din cauza unui conflict cu Gasperini

Alejandro Gomez n-a evoluat în ultimul meci din campionat, împotriva Fiorentinei, disputat ieri și câștigat de formația din Bergamo cu 3-0. La meciul cu Midtjylland, de pe 1 decembrie, argentinianul a fost înlocuit la pauză.
El a jucat apoi întregul meci cu Ajax, decisiv în contextul calificării în optimile Champions League. Cu obiectivul îndeplinit, Gasperini nu s-a mai bazat pe Gomez și la meciul de ieri din campionat, iar căpitanul Atalantei a răbufnit.
Gomez a ajuns la Atalanta în 2014, după ce italienii le-au plătit 4,47 milioane de euro celor de la Metalist Harkiv. Argentinianul a devenit o piesă de bază la trupa din Bergamo, primind apoi și banderola de căpitan.
Papu Gomez a bifat 251 de apariții pentru Atalanta, reușind să înscrie 59 de goluri și să ofere 71 de assist-uri. Argentinianul poate evolua ca mijlocaș ofensiv sau număr "9".
Gomez a contribuit la performanțele istorice ale Atalantei din sezonul precedent. Formația din Bergamo a încheiat pe locul 3 în Serie A și a ajuns până în sferturile UEFA Champions League. În acea partidă de la Lisabona, italienii au pierdut la limită meciul cu PSG, scor 1-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo