Atalanta și-a aflat în urmă cu puțin timp adversara din optimile UEFA Champions League. Echipa italiană va juca împotriva lui Real Madrid.
Fanii din Bergamo au însă motive de îngrijorare înaintea "dublei" de foc cu formația lui Zidane. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, de la Sky Sport Italia, recent a avut loc un conflict între căpitanul Atalantei, Papu Gomez, și antrenorul Gasperini. Scandalul s-a petrecut la pauza meciului cu Midtjylland, din penultima rundă a grupelor UEFA Champions League.
În urma incidentului, mijlocașul argentinian a anunțat că va pleca de la formația din Serie A în următoarea perioadă de transferuri, din luna ianuarie.
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
IERI LA 08:32
Acesta a oferit și o scurtă reacție, spunând că va explica motivulul conflictului în momentul în care se va despărți oficial de Atalanta:
"Când voi pleca de la echipă veți afla adevărul!", a spus Gomez, citat de Fabrizio Romano.

Alejandro Gomez va pleca de la Atalanta în ianuarie, din cauza unui conflict cu Gasperini

Alejandro Gomez n-a evoluat în ultimul meci din campionat, împotriva Fiorentinei, disputat ieri și câștigat de formația din Bergamo cu 3-0. La meciul cu Midtjylland, de pe 1 decembrie, argentinianul a fost înlocuit la pauză.
El a jucat apoi întregul meci cu Ajax, decisiv în contextul calificării în optimile Champions League. Cu obiectivul îndeplinit, Gasperini nu s-a mai bazat pe Gomez și la meciul de ieri din campionat, iar căpitanul Atalantei a răbufnit.
Gomez a ajuns la Atalanta în 2014, după ce italienii le-au plătit 4,47 milioane de euro celor de la Metalist Harkiv. Argentinianul a devenit o piesă de bază la trupa din Bergamo, primind apoi și banderola de căpitan.
Papu Gomez a bifat 251 de apariții pentru Atalanta, reușind să înscrie 59 de goluri și să ofere 71 de assist-uri. Argentinianul poate evolua ca mijlocaș ofensiv sau număr "9".
Gomez a contribuit la performanțele istorice ale Atalantei din sezonul precedent. Formația din Bergamo a încheiat pe locul 3 în Serie A și a ajuns până în sferturile UEFA Champions League. În acea partidă de la Lisabona, italienii au pierdut la limită meciul cu PSG, scor 1-2.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29