Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alessandro Del Piero, internat în spital cu piatră la rinichi

Sebastian Ujica

Publicat 18/05/2020 la 09:06 GMT+3

Legenda lui Juventus, Alessandro Del Piero, a ajuns de urgență la spital duminică.

del piero

Credit imagine: Getty Images

Campion mondial cu Italia în 2006, Alessandro Del Piero a fost internat duminică, 17 mai, din cauza unor dureri puternice. Medicii au descoperit că Del Piero avea piatră la rinichi ce a rezultat într-o colică renală.
Jucătorul a fost cel care a distribuit o fotografie în timp ce se afla la spitalul din Los Angeles. "Nu îmi vine să cred că un lucru de 3 milimetri poate să doară atât de tare" a scris italianul pe contul oficial de Instagram.
Del Piero nu a mai oferit ulterior noi informații despre starea lui. Fanii i-au trimis mii de mesaje de încurajare fostului mare jucător al lui Juventus și al naționalei Italiei.
Alessandro Del Piero și-a început cariera la Padova, de unde a fost adus de Juventus în 1993. A jucat la Juve până în 2012, pentru ca apoi să mai joace pe final de carieră la Sydney FC și Delhi Dynamos.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo