Alexis Sanchez, accidentat în amicalul dintre Chile și Columbia

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/10/2019 la 15:50 GMT+3

Atacantul lui Inter Milano, Alexis Sanchez, ar putea rata următoarele meciuri ale echipei antrenată de Antonio Conte după ce a părăsit terenul accidentat în timpul amicalului jucat de Chile cu Columbia.

Alexis Sanchez geht für ein Jahr zu Inter Mailand

Credit imagine: SID

Sanchez, care este împrumutat la Inter de Manchester United, s-a accidentat în a doua repriză a amicalului jucat de Chile cu Columbia, încheiat 0-0, la Alicante. Alexis a fost schimbat în minutul 87.
Federația din Chile a informat că jucătorul în vârstă de 30 de ani are ”tendoanele dislocate” de la glezna stângă. Sanchez s-a întors la Milano pentru a-și face mai multe teste.
”Ar putea să fie operat. Inter, clubul său, va decide. S-ar putea să îl pierdem pentru două sau trei luni. Este păcat pentru că începuse să joace din nou la Inter și să marcheze și juca în Champions League. Era fericit și foarte motivat. Acum trebuie să așteptăm”, a declarat antrenorul lui Chile, Reinaldo Ruena.
Sanchez, care a ajuns la Inter în vară și este împrumutat pe Giuseppe Meazza timp de un sezon, a înscris în primul său meci la revenirea în Serie A, împotriva Sampdoriei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo