Aventura lui CR7 la Torino a durat trei ani şi a fost, mai degrabă, un eşec. Piemontezii, care au dominat de o manieră categorică Serie A în ultimul deceniu, l-au adus cu un singur gând: cucerirea Champions League. Nu doar că nu s-a întâmplat asta, dar bianconerii nici măcar nu au fost aproape de acest deziderat, deşi erau văzuţi, cel puţin în stagiunile 2018-2019 şi 2019-2020, printre marile favorite.
Juve a scăzut turaţia total sezonul trecut, când Inter i-a întrerupt hegemonia în campionat, iar oficialii l-au chemat înapoi pe Allegri. Din acel moment, a fost clar că locul lui CR7 în lot nu mai e sigur. Pe de o parte, tehnicianul nu îl are la inimă, considerându-l responsabil pentru plecarea de la club, în 2019, pe de alta Ronaldo a dorit să se transfere pentru a avea şansa să mai câştige un trofeu Champions League. Are 5 în CV - 4 la Real Madrid, unul la United -, iar la Juventus e limpede că nu ar mai fi avut această oportunitate în actuala stagiune.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards, LIVE VIDEO! Un nou duel Messi - Lewandowski
ACUM 7 ORE

Ronaldo, spre Manchester City

Ca atare, Ronaldo l-a mandatat pe agentul său, Jorge Mendes să îi găsească echipă, iar City va anunţa probabil azi transferul. Plecarea vârfului lusitan din Piemont a fost confirmată de Allegri, care nu a vorbit însă despre repercusiunile pe care această mutare le va produce la Juve.
"Cristiano Ronaldo mi-a spus ieri că vrea să părăsească Juventus imediat. E adevărat şi confirmat. De aceea nu a fost la antrenament azi şi de aceea nu e disponibil pentru meciul de mâine, cu Empoli", a spus Allegri.
Ronaldo a fost în această dimineaţă la Continassa, centrul de pregătire al clubului torinez, unde a zăbovit doar 40 de minute. Deşi Allegri avea programat un antrenament, lusitanul nu a participat la el, sosind în cantonament doar pentru a-şi lua rămas bun de la colegi.
Jorge Mendes, agentul său, a ajuns în această dimineaţă la Manchester, pentru a pune la punct ultimele detalii privind mutarea. Părţile s-au înţeles deja de aseară, în mare, asupra salariului jucătorului, care va primi 30 de milioane de euro pe Etihad, cel mai mare salariu din Premier League. În schimbul lui CR7, Juve speră să primească cel puţin 25 de milioane de euro.
City pregătește, așadar, transferul lui Ronaldo, dar se concentrează și spre duelul cu Arsenal, din Premier League. Vom avea un weekend de foc în cel mai puternic campionat al lumii: pe lângă duelul de pe Etihad, vă propunem alte două confruntări de 5 stele: Liverpool - Chelsea și Wolves - Man United.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50