Juventus e la ora marilor schimbări. În iarnă, bianconerii au făcut o declarație de intenție cu super-transferul lui Dusan Vlahovic, iar de la anul speră că vor ataca din nou titlul în Serie A și fazele finale din Champions League.
Misiunea nu e ușoară, în contextul în care Dybala și Chiellini vor pleca, însă lotul are toate șansele să devină mai puternic. Andrea Agnelli a pregătit deja 3 transferuri de marcă - Di Maria, Perisic și Pogba - toți urmând a ajunge la Juventus din postura de jucătoril liberi de contract.
Starul francez căruia îi expiră contractul cu United a sosit deja luni la Torino, alături de agentul său, pentru a negocia revenirea, iar premisele ca părțile să ajungă la un acord sunt mari. Întrebat despre această mutare la capătul disputei cu Lazio (2-2), de aseară, Allegri a glumit, nedorind să dezvăluie publicului stadiul negocierilor.
Serie A
Radu Drăgușin, la un pas de transferul la Genoa! Cum l-a convins Chiellini să accepte mutarea
IERI LA 13:12
"Pogba? Cine e Pogba? Nu îl știu (n.r. râde). E un cuvânt în engleză poate?", a spus Allegri, pentru ca apoi să precizeze, în aceeași cheie umoristică: "L-am uitat pe Paul Pogba, au trecut prea mulți ani".

Allegri, poate singurul antrenor de club care a avut o relație bună cu Pogba

În perioada Juventus, Pogba nu a fost jucătorul capricios de la United, care îl făcea pe Mourinho să declare, după despărțirea de "diavoli" că "acest jucător e un virus în vestiar".
United a plătit 100 de milioane de euro pentru transferul său, în 2016, după ce inițial în 2011 îl lăsase să plece gratis la Juventus. Întors pe Old Trafford, Pogba a creat mereu probleme, amenințând constant cu plecarea și creând o atmosferă toxică în vestiar.
La Juventus, în perioada 2012-2016, nu a generat probleme, atât Conte, cât și Allegri, ulterior, știind să îl pună la respect.
De altfel, în primăvară, când s-a vorbit pentru prima oară foarte serios despre o revenire a lui Pogba la Juventus, Allegri a dezvăluit că s-a înțeles excelent cu francezul, în perioada 2014-2016, cât l-a avut sub comanda sa.
"Am o relație excelentă cu Pogba, dar el cred că e foarte supărat și mânios pe mine pentru că l-am învins mereu la baschet", spunea Allegri în primăvară.
4 titluri și 2 Cupe ale Italiei a cucerit Pogba la Juventus, la precedenta prezență în lotul torinezilor. El a jucat și o finală de Champions League în tricoul bianconerilor, pierdută în fața Barcelonei.
https://i.eurosport.com/2016/04/14/1835996.jpg
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15