Alvaro Morata a început foarte bine sezonul la Juventus, dar apoi randamentul să a început să scadă. Presa din Italia a scris că atacantul iberic a acuzat probleme serioase de sănătate în ultimul timp, iar după meciul din Champions League de la Porto (pierdut de Juventus cu 2-1) acesta a acuzat stări de leșin.
Andrea Pirlo a recunoscut că Morata nu s-a simțit deloc bine după meciul respectiv, unde în mod normal nu ar fi trebuit să joace, dar antrenorul a apelat de urgență la el pe finalul meciul: "Morata nu e în apele lui după ce a avut o gripă. L-am introdus pentru că aveam mare nevoie de el. La final i-a fost rău, a acuzat o stare de leșin, nu e deloc bine."

Cytomegalovirusul, cauza problemelor lui Alvaro Morata

Cupa Mondială FIFA
Cel mai bun marcator al Spaniei la CM, doar rezervă cu Maroc! Surprizele lui Luis Enrique
06/12/2022 LA 14:48
În cele din urmă medicii lui Juventus au descoperit care e cauza problemelor lui Alvaro Morata din ultima vreme. Este vorba despre infectarea cu Cytomegalovirus, un virus din familia herpesului, care de obicei este inofensiv, dar care poate provoca mari neplăceri când se reactivează.
Acest virus este printre cele care provoacă vărsatul de vânt. Odată contactat, el rămâne permanent în organism, fără a crea probleme majore, dar uneori poate provoca dureri musculare, stări de amețeală sau oboseală accentuată.
Fabio Paratici, directorul sportiv de la Juventus, a admis și el problemele lui Morata, dar speră că atacantul va fi de folos echipei pe finalul campionatului: "A avut mai multe probleme. Mai întâi o răceală, apoi probleme cu stomacul. De aceea nu s-a putut antrena normal și nu mai are condiție fizică. Dar este un jucător de top și un tip extraordinar. Sper să ne ajute în partea a doua a sezonului."
În ciuda problemelor de moment, Morata este foarte apreciat la Torino, iar oficialii lui Juventus negociază cu Atletico Madrid . Morata a jucat în 29 de meciuri pentru Juventus în acest sezon, marcând 13 goluri și oferind 10 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59
Cupa Mondială FIFA
Olanda – SUA, duelul care deschide optimile Cupei Mondiale din Qatar! Cine se califică în sferturi?
03/12/2022 LA 10:33