Alvaro Morata a început foarte bine sezonul la Juventus, dar apoi randamentul să a început să scadă. Presa din Italia a scris că atacantul iberic a acuzat probleme serioase de sănătate în ultimul timp, iar după meciul din Champions League de la Porto (pierdut de Juventus cu 2-1) acesta a acuzat stări de leșin.
Andrea Pirlo a recunoscut că Morata nu s-a simțit deloc bine după meciul respectiv, unde în mod normal nu ar fi trebuit să joace, dar antrenorul a apelat de urgență la el pe finalul meciul: "Morata nu e în apele lui după ce a avut o gripă. L-am introdus pentru că aveam mare nevoie de el. La final i-a fost rău, a acuzat o stare de leșin, nu e deloc bine."

Cytomegalovirusul, cauza problemelor lui Alvaro Morata

Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 16 ORE
În cele din urmă medicii lui Juventus au descoperit care e cauza problemelor lui Alvaro Morata din ultima vreme. Este vorba despre infectarea cu Cytomegalovirus, un virus din familia herpesului, care de obicei este inofensiv, dar care poate provoca mari neplăceri când se reactivează.
Acest virus este printre cele care provoacă vărsatul de vânt. Odată contactat, el rămâne permanent în organism, fără a crea probleme majore, dar uneori poate provoca dureri musculare, stări de amețeală sau oboseală accentuată.
Fabio Paratici, directorul sportiv de la Juventus, a admis și el problemele lui Morata, dar speră că atacantul va fi de folos echipei pe finalul campionatului: "A avut mai multe probleme. Mai întâi o răceală, apoi probleme cu stomacul. De aceea nu s-a putut antrena normal și nu mai are condiție fizică. Dar este un jucător de top și un tip extraordinar. Sper să ne ajute în partea a doua a sezonului."
În ciuda problemelor de moment, Morata este foarte apreciat la Torino, iar oficialii lui Juventus negociază cu Atletico Madrid . Morata a jucat în 29 de meciuri pentru Juventus în acest sezon, marcând 13 goluri și oferind 10 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Serie B
Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea fi antrenați la Parma de o legendă a Italiei
06/10/2021 LA 13:53
Liga
Cine sunt favoriții caselor de pariuri pentru a ajunge la Barcelona! Pe ce loc e Mourinho
05/10/2021 LA 14:01