Articol scris de Romeo Ene
Mai mult decât atât, în acest sezon, italienii au fost eliminaţi de Porto în optimi. În campionat, lucrurile stau la fel de rău, torinezii fiind pe locul 3, la 10 puncte de liderul Inter.
În acest context, Ronaldo ar putea reveni la Real Madrid, iar Zidane nu a exclus această posibilitate într-o declaraţie oferită în urmă cu câteva zile.
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
ACUM 27 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/11/04/2928744.jpg

Morata a vorbit despre situația lui Ronaldo


Alvaro Morata, atacantul lui Juventus, a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei cu Grecia, fiind convocat la naţionala Spaniei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Atacantul a analizat situația actuală a echipei spaniole și a vorbit și despre criza de rezultate prin care trece echipa sa, Juventus.
"Am putea fi mai optimişti. A fost un an complicat. Obiectivele au fost dificile sau le-am pierdut. Îl văd bine pe Cristiano în ciuda sezonului pe care îl avem. Trebuie să privim cu nerăbdare, sezonul nu s-a terminat.", a spus Morata, citat de Marca.
În privința lui Cristiano Ronaldo, atacantul spaniol a menționat: "Nu știu. Nu vorbesc cu el despre fotbal, doar atunci când pregătim jocuri, nimic mai mult. Orice se poate întâmpla în viață. Sper să rămână la Juventus și să mă pot bucura evoluând alături de el."

Morata: "Pentru noi toți este un vis să câștigăm ceva cu Spania"

"Pentru noi toți este un vis să câștigăm ceva cu Spania. Formăm o echipă competitivă. În fiecare zi ne înțelegem mai bine. Jucătorii s-au schimbat, însă baza a rămas aceeaşi, practicăm un fotbal foarte bun.’Mă gândesc la asta de multe ori (o fază finală la Cupa Mondială din Rusia). Pentru noi toți este un vis să câștigăm ceva cu Spania. Recunosc că visul meu este să câştig un turneu final cu naţionala.", a spus atacantul lui Juventus.
Întrebat dacă ar dori să revină la Atletico cu Simeone antrenor, Morata a lăsat în ceaţă viitorul său: "Sunt momente în care părerea noastră în fotbal nu contează pentru mult. Trebuie să fii acolo unde te simţi cel mai bine şi unde te simţi apreciat în acelaşi timp. Îl admir pe Simeone pentru tot ceea ce a făcut. Sunt împrumutat la Juve şi nu ştiu care va fi viitorul meu în câteva luni. Am fost fericit la Atlético și sunt fericit și la Juve."
Întrebat despre care ar fi alegerea lui dintre Haaland şi Mbappe, Morata s-a rezumat prin a spune: "Pentru echipa mea i-aș aduce şi pe Haaland și pe Mbappé. Amândoi au totul pentru a domina fotbalul. Este frumos să-i văd jucând. Ei sunt viitorul fotbalului.", a declarat Morata la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Spania şi Grecia, potrivit Marca.
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM 2 ORE
Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM O ZI