Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alvaro Morata, principalul favorit să ajungă la Juventus, în opinia lui Giovanni Branchini

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/09/2020 la 19:03 GMT+3

Alvaro Morata este principalul favorit să ajungă la Juventus, potrivit renumitului agent Giovanni Branchini.

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus

Credit imagine: Getty Images

Juventus se află în căutarea unui număr "9" care să se poată integra excelent între Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala, în linia ofensivă. După mai multe discuții în jurul lui Suarez, Dzeko și Cavani, renumitul impresar Giovanni Branchini a oferit o veste surprinzătoare. Potrivit italianului, Alvaro Morata este principalul favorit să ajungă în această vară la formația pregătită de Andrea Pirlo.
Branchini este impresarul unor jucători importanți din fotbalul modern, printre care se numără Douglas Costa și Mattia de Sciglio de la Juventus. Întrebat despre înlocuitorul lui Gonzalo Higuain în atacul "bianconerilor", agentul a oferit un răspuns neașteptat.

Morata, principalul favorit să ajungă la Juventus, în opinia lui Branchini

Multă lume se aștepta ca Luis Suarez să fie adus de Pirlo la Torino, după ce starul uruguayan a fost anunțat de Ronald Koeman că nu se va baza pe el în sezonul următor. Totuși, ultimul mesaj postat de Suarez, la puțin timp după ce Messi a anunțat că rămâne la Barcelona, sugerează faptul că uruguayanul are șanse mari să continue pe Camp Nou.
"Nu voi înceta vreodată să mă bucur de ceea ce mi-am dorit dintotdeuana", a postat Suarez pe contul de Instagram, alături de o fotografie de la antrenamentul catalanilor.
De asemenea, Dzeko părea o altă soluție potrivită pentru primul "11" al "Bătrânei Doamne", ținând cont de experiența sa din Serie A. În cele din urmă, informațiile lui Branchini indică faptul că Alvaro Morata, aflat la Atletico Madrid, va fi noul atacant al "bianconerilor".
"Cine va fi noul atacant al lui Juventus? Niciunul dintre cei menționați până acum: nici Luis Suarez, nici Dzeko și nici Cavani. Cred că Juventus se va concentra pe transferul lui Morata.", a spus Giovanni Branchini, citat de Mundo Deportivo.
Alvaro Morata a mai evoluat la Juventus în perioada 2014-2016, reușind să înscrie 27 de goluri în 93 de apariții. Internaționalul spaniol și-a trecut în palmares 5 trofee alături de "bianconeri": 2 titluri în Serie A, 2 Cupe și o Supercupă a Italiei.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo