Fotbal
Serie A

"Am fost un prost!". Legendarul Giuseppe Bergomi a dezvăluit cum a luat coronavirus

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Bergomi și Maradona, la CM 1990

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
13/05/2020 la 05:31

Giuseppe Bergomi (56 de ani), legendarul căpitan al lui Inter și al naționalei Italiei, a dezvăluit că a avut coronavirus. Fostul fundaș e convins că a luat COVID-19 în timpul unuia dintre meciurile la care a participat.

Fotbalul e gata de restart în Serie A, așa cum se întâmplă de altfel, în majoritatea campionatelor mari din Europa, cu excepția Franței. Totuși, pericolul disputelor rămâne destul de ridicat din perspectiva pandemiei de coronavirus, chiar dacă partidele vor avea loc acum fără spectatori.

Disputele din Liga Campionilor (Atalanta - Valencia, Lyon - Juventus și Liverpool - Atletico Madrid) sunt văzute de mulți specialiști drept adevărate focare pentru ce s-a întâmplat în Europa ulterior. Tot de un meci e legată și îmbolnăvirea lui Giuseppe Bergomi, al doilea cel mai selectat jucător din istoria lui Inter (757 de prezențe în tricoul nerazzurrilor, fiind depășit doar de Zanetti).

Premier League

I-a spart nasul, dar i-a câştigat respectul! Giggs: "El e cel mai puternic adversar avut vreodată"

24/05/2020 LA 13:28

"Am fost prost. După partida de la Napoli, am fost la Perugia, să văd un meci cu Benevento. Am subestimat riscurile de a avea coronavirus, am stat aproape de oameni. La începutul lui martie eram bolnav. Aveam probleme cu mirosul, mă durea spatele, dar plămânii erau bine. Nu puteam să stau întins din cauza spatelui. Stăteam doar în picioare.

Acum am anticorpi, deși mi s-a explicat că nu te protejează sută la sută, fiindcă virusul se modifică", a povestit Bergomi pentru publicația Corriere dello Sport.

Bergomi: "Nici nu puteam să mă spăl pe dinți din cauza coroanvirus"

Pe lângă durerile de spate și lipsa mirosului, fostul campion mondial cu Italia, în 1982, a experimentat o serie de alte simptome. Totul a durat aproximativ 3 săptămâni, dar, din fericire, lucrurile acum au reintrat în normal.

"Mi-era mereu frig. M-am gândit că e doar o gripă, apoi am făcut testul și a fost pozitiv. Nu mă simțeam bine, aveam tot felul de dureri. Mi-a fost rău cam 20-25 de zile, nici nu puteam să mă spăl pe dinți. După care durerea a dispărut și acum sunt foarte bine. Azi am revenit să alerg. Am făcut 9 kilometri", a adăugat Bergomi.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Chivu şi Mourinho, faţă în faţă într-un mod inedit, la 10 ani de la cucerirea Ligii Campionilor

23/05/2020 LA 16:05
Serie A

Ce i-a spus Mourinho lui Ibrahimovic, când acesta l-a anunțat că vrea să plece la Barcelona

22/05/2020 LA 09:37
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie AInternazionale
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului. Ce se va întâmpla în timpul partidelor

ACUM 3 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe