Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Am fost un prost!". Legendarul Giuseppe Bergomi a dezvăluit cum a luat coronavirus

Cristian Mihală

Actualizat 13/05/2020 la 07:42 GMT+3

Giuseppe Bergomi (56 de ani), legendarul căpitan al lui Inter și al naționalei Italiei, a dezvăluit că a avut coronavirus. Fostul fundaș e convins că a luat COVID-19 în timpul unuia dintre meciurile la care a participat.

Bergomi și Maradona, la CM 1990

Credit imagine: Getty Images

Fotbalul e gata de restart în Serie A, așa cum se întâmplă de altfel, în majoritatea campionatelor mari din Europa, cu excepția Franței. Totuși, pericolul disputelor rămâne destul de ridicat din perspectiva pandemiei de coronavirus, chiar dacă partidele vor avea loc acum fără spectatori.
Disputele din Liga Campionilor (Atalanta - Valencia, Lyon - Juventus și Liverpool - Atletico Madrid) sunt văzute de mulți specialiști drept adevărate focare pentru ce s-a întâmplat în Europa ulterior. Tot de un meci e legată și îmbolnăvirea lui Giuseppe Bergomi, al doilea cel mai selectat jucător din istoria lui Inter (757 de prezențe în tricoul nerazzurrilor, fiind depășit doar de Zanetti).
"Am fost prost. După partida de la Napoli, am fost la Perugia, să văd un meci cu Benevento. Am subestimat riscurile de a avea coronavirus, am stat aproape de oameni. La începutul lui martie eram bolnav. Aveam probleme cu mirosul, mă durea spatele, dar plămânii erau bine. Nu puteam să stau întins din cauza spatelui. Stăteam doar în picioare.
Acum am anticorpi, deși mi s-a explicat că nu te protejează sută la sută, fiindcă virusul se modifică", a povestit Bergomi pentru publicația Corriere dello Sport.

Bergomi: "Nici nu puteam să mă spăl pe dinți din cauza coroanvirus"

Pe lângă durerile de spate și lipsa mirosului, fostul campion mondial cu Italia, în 1982, a experimentat o serie de alte simptome. Totul a durat aproximativ 3 săptămâni, dar, din fericire, lucrurile acum au reintrat în normal.
"Mi-era mereu frig. M-am gândit că e doar o gripă, apoi am făcut testul și a fost pozitiv. Nu mă simțeam bine, aveam tot felul de dureri. Mi-a fost rău cam 20-25 de zile, nici nu puteam să mă spăl pe dinți. După care durerea a dispărut și acum sunt foarte bine. Azi am revenit să alerg. Am făcut 9 kilometri", a adăugat Bergomi.
Player's Cut - miercuri, 13 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo