Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, dat afară de Napoli! Italianul s-ar putea întoarce în Premier League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/12/2019 la 07:09 GMT+2

Napoli l-a dat afară pe Carlo Ancelotti, la doar câteva ore după ce a calificat echipa în optimile UEFA Champions League.

Carlo Ancelotti, Mertens - Napoli-Genk - Champions League 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Napoli nu mai câștigase de nouă meciuri în toate competițiile până la victoria cu 4-0 de acasă cu Genk. Ancelotti era în al doilea sezon la echipă însă clubul din sudul Italiei se afla abia pe locul șapte în campionat.
Clubul italian rămâne singura echipă care a învins Liverpool în 90 de minute în acest sezon, după victoria cu 2-0 din septembrie.
Luna trecută, Ancelotti și jucătorii au fost implicați într-un scandal cu patronul Aurelio de Laurentiis, care a ordonat echipei să intre într-un cantonament de o săptămână. Ancelotti și jucătorii au refuzat și s-au întors acasă.

Ancelotti, dorit de Everton

Carlo Ancelotti, care a câștigat Premier League și Cupa Angliei cu Chelsea, ar putea ajunge la Arsenal sau Everton, conform presei engleze. El este unul dintre cei trei antrenori care au reușit să câștige de trei ori Champions League/Cupa Campionilor, alături de legenda lui Liverpool, Bob Paisley și actualul antrenor de la Real Madrid, Zinedine Zidane.
De asemenea, Ancelotti este singurul antrenor care a calificat din faza grupelor în UEFA Champions League echpe din toate cele cinci campionate puternice ale Europei.
Italianul a câștigat de două ori Champions League cu AC Milan și o dată cu Real Madrid. De asemenea, el a câștigat campionatul cu Milan, Chelsea, PSG și Bayern Munchen.
La sfârșitul meciului, Ancelotti nu părea să știe că va urma un anunț oficial, el declarând: ”Voi vorbi cu De Laurentiis mâine și vom lua cea mai bună decizie pentru Napoli”.
Presa italiană scrie că favoritul pentru a-l înlocui pe Ancelotti la Napoli este Gennaro Gattuso, cel care a fost dat afară de Milan la sfârșitul sezonului trecut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo