Juventus pornește într-o nouă aventură sub comanda lui Andrea Pirlo, fostul mijlocaș al torinezilor. Principalul obiectiv al "Bătrânei Doamne" din această vară este să transfere un vârf puternic, care să formeze o tripletă de vis în linia de atac, alături de Ronaldo și Dybala. Pe listă au apărut mai multe nume, precum Arkadiusz Milik (Napoli), Alexandre Lacazette (Arsenal) și Duvan Zapata (Atalanta).
În urma unei analize atente, se pare că Pirlo s-a decis și va încerca să-l aducă pe Dzeko, omul cu 106 de goluri pentru AS Roma. În ciuda interesului uriaș al torinezilor pentru internaționalul bosniac, misiunea nu se anunță deloc ușoară. Dzeko este o piesă extrem de important pentru trupa de pe Stadio Olimpico.
Tehnicianul Fonseca își construiește echipa pentru sezonul următor în jurul său, iar dacă va pleca în cele din urmă la Juventus, va avea nevoie de un înlocuitor pe măsură.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 8 ORE

Cristiano Ronaldo caută "noul Benzema" pe care să-l aducă la Juventus

În cazul în care Dzeko nu va accepta să meargă la Juve, a doua alternativă a lui Pirlo ar fi Milik. Atacantul lui Napoli reprezintă alternativă aleasă de Cristiano Ronaldo, golgheterul "bianconerilor" din stagiunea anterioară.
Italienii susțin că Ronaldo își dorește în atac un coechipier de calibrul lui Karim Benzema, alături de care CR7 a reușit să câștige 4 trofee UEFA Champions League.
Ronaldo a câștigat cel de-al doilea titlu de campion al Italiei alături de Juventus. Internaționalul portughez a marcat 37 de goluri în toate competițiile, dintre care 31 în Serie A. În ciuda cifrelor sale, CR7 n-a obținut titlul de golgheter în Italia. Premiul a mers către Ciro Immobile, care a înscris de 36 de ori pentru Lazio.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03