Weston McKennie (22 de ani), mijlocașul lui Schalke, se află foarte aproape să semneze cu campioana Italiei. Mijlocașul american a aterizat aseară la Torino, iar astăzi va efectua vizita medicală la baza lui Juventus.
McKennie va fi primul jucător transferat de Juventus sub comanda lui Pirlo. Tot în această vară, înainte de numirea fostului internațional italian, "bianconerii" i-au mai cumpărat pe Arthur (24 de ani), de la Barcelona, și pe Felix Correia (19 ani), de la echipa U23 a lui Manchester City.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
De amintit este că "Bătrâna Doamnă" a anunțat deja plecările lui Miralem Pjanic la Barcelona și a lui Blaise Matuidi la Inter Miami. De asemenea, Gonzalo Higuain și Sami Khedira se vor despărți de Juventus în următoarea perioadă.

McKennie va fi primul jucător transferat de Pirlo la Juventus

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, de la Sky Sport Italia, McKennie va sosi sub formă de împrumut la formația pregătită de Pirlo, în schimbul a 3 milioane de euro. Italienii vor putea activa și o clauză de cumpărare definitivă, în valoare de 18 milioane de euro.
"Weston McKennie a aterizat la Torino pentru a semna cu Juventus. Va efectua vizita medicală, urmând să fie împrumutat în schimbul sumei de 3 milioane de euro, cu opțiune de cumpărare definitivă în valoare de 18 milioane de euro. Acea opțiune va deveni obligatorie în cazul în care McKennie va evolua pentru Juventus în mai mult de 60% din meciurile din sezonul 2020/2021.", a anunțat Fabrizio Romano, cel care a confirmat și numirea lui Andrea Pirlo pe banca lui Juve.
McKennie a fost adus la echipa U19 a lui Schalke de la Dallas Academy (Statele Unite), în urmă cu 4 ani. În 2017, mijlocașul a debutat la prima echipă a germanilor. McKennie a bifat 91 de apariții în tricoul lui Schalke, reușind să contribuie la 12 goluri: 5 reușite și 7 pase decisive. El a bifat și 19 selecții la naționala Statelor Unite, reușind să marcheze de 6 ori.
În prezent, Weston McKennie este cotat la 20 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58