”Agnelli ne-a explicat ce se întâmplă, dar ne-a spus că cel mai important lucru rămâne să ne asigurăm un loc în Top 4 pentru a ne califica în Champions League. Ne-a reasigurat și ne-a încurajat înainte de meci”, a declarat Pirlo după victoria lui Juventus în fața Parmei.
Pirlo a fost întrebat apoi dacă este nevoie de meritocrație în fotbal, având în vedere că 15 echipe ar fi calificate automat an de an în Super Ligă.
”Am vorbit deja despre asta ieri, la fel ca președintele și directorul. Cu toții știm aceleași lucruri. Ceva trebuie să se schimbe la nivel european, pentru că ideile care au fost propuse acum sunt unele bune, dar suntem deschiși și la alte sugestii și vom respecta regulile”, a declarat el.
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29

MAN ŞI MIHĂILĂ, ÎNVINŞI DE JUVENTUS

Parma e o echipă cu adevărat blestemată, bifând o nouă partidă în care a condus și nu a obținut nimic. De această dată, însă, băieții lui D'Aversa au scuza adversarului întâlnit, în faţă fiind "Bătrâna Doamnă".
Aşadar, formaţia lui Man şi Mihăilă a deschis scorul prin Brugman, după 25 de minute de joc şi se părea că Pirlo se află la ultimul meci pentru torinezi. Cu Ronaldo titular, Juve nu şi-a creat mari ocazii, dar la cabine s-a intrat cu scorul de 1-1, după ce Alex Sandro a marcat pe final de primă repriză. În debutul părţii secunde, acelaşi fundaş stânga brazilian şi-a adus echipa în avantaj.
Cu Man destul de activ, dar fără reuşite, Parma nu a reuşit să revină în meci. Mai mult, oaspeţii au primit şi golul trei; De Ligt şi-a trecut şi el numele pe tabela marcatorilor, după assistul lui Cuadrado.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06