Juventus a avut un sezon ratat pe toate planurile, cu siguranță cel mai slab din ultimii 10 ani. Torinezii au fost eliminați prematur din Champions League, iar în Serie A sunt abia pe locul 4, ultimul care duce în grupele celei mai tari competiții intercluburi în sezonul următor.
Ratarea acestui obiectiv al fi un adevărat dezastru pentru "Bătrâna Doamnă" și din punct de vedere sportiv, dar mai ales financiar, astfel că oficialii echipei sunt hotărâți să facă o schimbare pe banca tehnică înainte de finalul stagiunii. Conform Sportmediaset, Pirlo își joacă postul în meciul cu Napoli de miercuri. Partida reprezintă o restanță din prima parte a campionatului, iar o eventuală înfrângere i-ar arunca pe torinezi în afara locurilor de Champions League.
RADU DRĂGUȘIN SEMNEAZĂ UN NOU CONTRACT CU JUVENTUS ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ! SALARIU URIAȘ PENTRU ROMÂN
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15

Andrea Pirlo va fi demis de la Juventus dacă pierde cu Napoli

În acest context e aproape sigur că Pirlo va fi demis, urmând ca pregătirea echipei să fie dată pe mâna lui Igor Tudor, care va îndeplini rolul de interimar până la vară.
Presa italiană a scris că o revenire a lui Massimiliano Allegri din sezonul viitor este foarte posibilă, dar se pare că acesta nu are cea mai bună relație cu Pavel Nedved și Fabio Paratici, doi oameni importanți din cadrul clubului, care au insitat ca el să plece la finele sezonului 2018-2019. Tehnicianul se înțelege însă de minune cu președintele Andrea Agnelli, cu care a fost surprins întâlnindu-se săptămâna trecută și rămâne de văzut care tabără din board-ul piemontezilor va avea câștig de cauză.
Visul fanilor lui Juventus este aducerea lui Zidane pe bancă, dar francezul va continua cel mai probabil la Real Madrid. Dacă varianta Allegri va cădea, Gian Piero Gasperini, Simone Inzaghi și Luciano Spalletti sunt alte nume care ar putea-o prelua pe Juventus din stagiunea viitoare.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57