Cu Conte la cârma echipei, Inter a pierdut în finala UEFA Europa League împotriva Sevillei, scor 2-3. Iar problemele nu par să se fi oprit pe teren pentru antrenorul italian. Potrivit publicației La Verita, Conte se află foarte aproape să piardă o sumă uriașă de bani, ca urmare a unei scamatorii din timpul când se afla pe Stamford Bridge.
Potrivit sursei citate, autoritățile din Anglia au anunțat în cursul acestei săptămâni că Antonio Conte a fost păcălit de un investitor italian, pe nume Massimo Bochicchio. Omul de afaceri l-ar fi convins pe fostul jucător al lui Juventus să investească o sumă considerabilă, pentru a obține un profit uriaș după o anumită perioadă de timp. Conte a acceptat, iar deznodământul nu se anunță deloc glorios.

Conte, implicat într-o escrocherie uriașă. Italianul, în pericol să piardă 30 milioane de euro

Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29
Potrivit jurnaliștilor italieni, Bochicchio și-ar fi falsificat actele în momentul desfășurării tranzacției, astfel încât Conte să creadă că lucrează la compania HSBC. În timpul procesului, investitorul italian și compania respectivă au negat orice legătură cu Kidman, fondul de investiții în care antrenorul lui Inter a cheltuit 30 milioane de euro.
Conte se aștepta să încaseze un profit uriaș pe 30 iunie, însă judecătorul britanic l-a anunțat că întreaga afacere a fost, de fapt, o înșelătorie uriașă, în care au mai fost implicate alte 7 persoane.
Antonio Conte nu stă foarte bine nici pe plan sportiv. Inter n-a câștigat vreun trofeu în sezonul 2019/2020, pierzând în ultimul act al UEFA Europa League. Acum, viitorul tehnicianului pe Giuseppe Meazza este pus serios sub semnul întrebării.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Allegri, reacție genială când a fost întrebat de transferul iminent al lui Pogba: "Cine e?"
17/05/2022 LA 10:06