Articol scris de Romeo Ene
În ciuda sezonului de succes pe care l-a avut, Conte a decis să plece de la Inter, după ce preşedintele clubului, Steven Zhang, i-a spus că bugetul salarial va trebui redus cu 20%, iar clubul va trebui să genereze vânzări de jucători în valoare de 86,5 milioane de lire sterline din cauza gravelor probleme financiare.
Fostul antrenor al lui Inter şi-a luat la revedere de la club şi jucători printr-o postare publicată pe contul său de Instagram.
Premier League
Antonio Conte, mână de fier la Tottenham! Un jucător a dezvăluit ce alimente a interzis italianul
26/11/2021 LA 10:17

Conte pleacă cu capul sus de la Inter

Antonio Conte a scris istorie pe banca lui Inter, plecarea sa fiind regretată de mai mulţi jucători, inclusiv de golgheterul echipei, Lukaku. Tehnicianul a revenit cu un mesaj emoţionant la finalul aventurii sale pe banca lui Inter: "Ce călătorie în aceşti doi ani! Ne-a crescut forţa de la o zi la alta, determinarea, voinţa şi sacrificiul şi am reuşit să distrugem logica mediocrităţii de care am fost adesea înconjuraţi.
Fără scuze, fără scuze, ci doar muncă şi iar muncă, combinată cu respect şi educaţie. Am adus Scudetto înapoi la Inter după 11 ani, dar mai presus de toate, am readus-o pe Inter acolo unde îi era locul, unde merită să fie datorită istoriei şi tradiţiei clubului.", a adăugat tehnicianul.
"Mulţumesc tuturor celor care au făcut toate aceste lucruri posibile! Fotbaliştilor, staff-ului, preşedintelui, managerilor, toţi acei oameni care ne-au sprijinit în aceşti doi ani. Fanilor lui Inter aş dori să le spun că într-o perioadă foarte grea pentru toată lumea din cauza pandemiei, am simţit mereu sprijinul lor, căldura şi apropierea faţă de echipă. Imaginea ridicării trofeului Serie A de la cel mai înalt inel de pe San Siro, sărbătorind alături de voi, o voi purta întotdeauna cu mine! Vă mulţumesc!", a fost mesajul lui Conte, la despărţirea de Inter.
UEFA Europa Conference League
Antonio Conte, discurs manifest după prima înfrângere pe banca lui Tottenham: "Nu sunt magician"
25/11/2021 LA 22:53
Fotbal
Adio, Haaland! Pochettino pregătește marea lovitură, după ce preia pe United: transfer de titlu
24/11/2021 LA 09:00