În ultimul timp s-a vorbit tot mai insistent despre o posibilă despărțire a lui Lionel Messi de clubul la care a jucat toată cariera. Contractul lui Messi cu Barcelona expiră în vara anului viitor, iar în această săptămână s-a scris că tatăl argentinianului a cumpărat o casă la Milano, ceea ce a accentuat speculațiile unei eventuale mutări a lui Messi în Serie A.

Conte: "Este o fantezie"

După victoria echipei sale cu Genoa, scor 3-0, Antonio Conte a fost întrebat despre zvonurile unui posibil trasfer al lui Messi. Acesta a spus că și-ar dori evident să fie anrenorul argentinianului, dar că este imposibil ca acest lucru să se întâmple acum: "Vorbim despre o fantezie. În acest moment acest lucru nu este posibil să se întâmple din mai multe motive. Nu cred că există vreun nebun în lume care să nu-l dorească pe Messi, dar momentan acesta este foarte, foarte departe de Inter, de ceea ce facem noi și de ceea ce încercăm să construim aici".
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 15 ORE
"Trebuie mai întâi să construim o bază solidă aici și atunci poate... dar repet, trasferul lui Messi este o fantezie.", a dăugat antrenorul italian.
Delarațiile lui Conte vin la scurt timp după ce și președintele clubului milanez, Giuseppe Marotta a dezmințit zvonurile potrivit cărora Messi ar putea ajunge la Inter.
https://i.eurosport.com/2020/07/25/2855424.jpg

Conte nu e mulțumit de acest sezon

După victoria cu Genoa, Antonio Conte s-a declarat mulțumit că echipa a câștigat din nou după 2 remize consecutive, dar a admis că șansele la titlu sunt inexistente și că nu e mulțumit de rezultatele din acest sezon: "Cred că până acum avem 76 de puncte, ceea ce este bine, dar sunt sigur că nu este suficient pentru a câștiga. Prin urmare, liga va fi câștigată de altcineva. În același timp, trebuie să avem ambiția să terminăm cât mai sus."
Inter mai are de disputat 2 meciuri din această ediție din Serie A, acasă cu Napoli și în deplasare cu Atalanta, în ceea ce ar putea fi un meci decisiv pentru clsarea pe locul 2. Mai apoi, Inter se va concentra pe Europa League, acolo unde urmează să dea piept în faza șaisprezecimilor de finală cu spaniolii de la Getafe.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22