Deși Genoa se află pe una dintre ultimele poziții din Serie A, Radu are prestații impresionante aproape de fiecare dată. Sâmbătă seară, internaționalul nostru a închis poarta pe San Paolo, cu Napoli, având 8 intervenții decisive.
În acest context, este doar o chestiune de timp până când Inter va miza pe Ionuț Radu. Cel mai probabil din sezonul viitor românul îi va face o concurență serioasă lui Samir Handanovic, care va împlini în curând 36 de ani. Oscar Damiani a vorbit la superlativ despre sportivul născut la București și i-a transmis lui Conte că nu va greși dacă îi va da o șansă.
"Radu este înainte de toate un om extraordinar. Abia după aia e un portar fantastic, care posedă calități impresionante. Va avea o carieră mare și sper să se întoarcă în scurt timp la Inter. Până atunci, crește enorm la Genoa și a devenit o variantă și pentru naționala României", a spus agentul românului, pentru Radio Marte.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
19/01/2022 LA 22:57

Ionuț Radu, răscumpărat de Inter

Inter a fost la un pas să îl piardă pe român, dar nerazzurrii au activat în vară clauza de recumpărare. Ionuț Radu a fost răscumpărat de formația de pe Giuseppe Meazza pentru 12 milioane de euro, dar a fost lăsat încă un an să evolueze pentru "grifoni".
Tânărul internațional a fost încântat de decizia luată de clubul de care aparține și a înțeles că la Genoa poate crește mai mult, apărând meci de meci.
Ionuţ Radu a devenit cel mai scump portar român din istorie. Preţul plătit de Inter este de peste 3 ori mai mare decât cel pe care l-a dat City pentru Costel Pantilimon (3,8 milioane de euro în 2012). Podiumul este completat de Bogdan Lobonţ, pentru care Ajax Amsterdam a plătit Rapidului 3 milioane de euro, în urmă cu aproape 20 de ani.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Italian Super Coppa
Inter-Juventus 2-1 | Alexis Sanchez adus victoria în Supercupa Italiei pentru Inter
12/01/2022 LA 22:46