Parma a fost învinsă de Torino, scor 1-0, în etapa a 34-a din Serie A și a retrogradat matematic în Serie B. Dennis Man și Valentin Mihăilă nu s-au aflat în lotul lui Roberto D'Aversa în această seară, din cauza unor accidentări.
Situaţia e una complicată pentru suporteri, care au încercat să le fie alături jucătorilor chiar dacă accesul pe stadioane nu e permis din cauza pandemiei. Totuşi, viitorul nu ar suna rău pentru gruparea emiliană, dacă e să ne raportăm la anunţul făcut de patronul echipei, Kyle Krause. Acesta a promis că în stagiunea viitoare Parma va avea suficientă forţă astfel încât să revină după doar un sezon pe prima scenă a fotbalului italian.
"O înfrângere dificilă pune capăt unui sezon dificil. Fanilor și orașului Parma le spun doar un singur lucru: ne vom întoarce", a spus patronul echipei, citat de football-italia.net.
Serie B
Olimpiu Moruțan, un nou gol în Italia! Cum au evoluat românii din Serie B în meciurile de azi
12/11/2022 LA 15:07

D'Aversa va fi demis de la Parma, dar fanii au motive să fie optimişti

Presa din Italia speculează pe seama faptului că Kyle Krause va fi forţat să vândă măcar un jucător pentru a putea să reziste din punct de vedere financiar sezonul viitor. Formaţia emiliană are un lot cu destui jucători tineri, astfel că viitorul nu e atât de sumbru precum o arată rezultatele de anul acesta.
Cert e un lucru, anunţă jurnaliştii din peninsulă: sunt şanse aproape 0 ca tehnicianul Roberto D'Aversa să fie păstrat, acesta demonstrându-şi limitele în actuala stagiune. Boardul a avut suficientă răbdare cu el şi nu puţini specialişti sunt de părere că Parma nu avea un lot care să justifice retrogradarea.
Vestea bună pentru fanii Parmei e că stadionul Ennio Tardini va fi refăcut complet. Kyle Krause s-a întâlnit acum mai bine de o lună cu primarul și viceprimarul Bosi pentru a confirma proiectul și în cazul retrogradării în Serie B.
"Proiectul cu stadionul va merge mai departe, indiferent de ce se întâmplă pe gazon. Avem un plan pe termen lung și am fost bucuros să vorbesc cu primarul și să văd că există deschidere din partea lui. Arena are nevoie de renovări semnificative și este extrem de importantă. Nu doar pentru echipă, ci pentru întreaga comunitate", a anunțat Krause în urmă cu câteva săptămâni.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30