"Se vorbește mult de echipele interesate de Răzvan. El este bine, a reușit să se salveze de la retrogradare cu Cagliari. Se simte bine acolo, în Sardinia. Au meci chiar în seara asta.
Nu cred că se pune problema, în acest moment, de vreun transfer. Și-a dorit mult să ajungă în Italia, a reușit să se impună la Cagliari, este un jucător important pentru echipa sa. Mă bucur că s-a adaptat bine la ce se joacă în Serie A, un campionat puternic și foarte dificil”, a declarat Petre Marin la PROTV.

Petre Marin despre viitorul lui Răzvan la naționala României

Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
”Este o satisfacție foarte mare că părinte, când vezi că fiul tău reușește în meseria pe care și-a ales-o. Cred că există loc de mai bine la nivel de echipă națională, în viitor sperăm să reusească mai multe.
El are drumul lui în viață, nu încearcă să depășească ce am făcut eu. Noi, părinții lui, suntem mândri de ceea ce face el pe terenul de joc. Suntem doi jucători foarte diferiți, jucăm pe alte posturi, am evoluat în alte perioade. Eu vreau ce e mai bine pentru el și mă bucur să reușească să mă depășească, dacă nu a făcut-o deja", a adăugat Petre Marin.
Mijlocașul român de la Cagliari a devenit rapid om de bază pentru italeni, după transferul de la Ajax.
Răzvan Marin a jucat 35 de meciuri în Serie A și 2 în Cupa Italiei și a reușit să marcheze 3 goluri în campionat.
Românul a oferit și 6 pase de gol pentru colegii săi.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02