Arthur face parte din categoria selectă a fotbaliștilor care au avut onoarea să joace atât cu Messi, cât și cu Cristiano Ronaldo.
Mijlocașul brazilian a petrecut două sezoane la Barcelona (2018-2020), iar în această vară a fost transferat la Juventus, într-un schimb impresionant în care a fost inclus și Miralem Pjanic.
Arthur a bifat deja 12 apariții în tricoul lui Juventus și s-a împrietenit cu vedeta echipei, Cristiano Ronaldo.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28

Arthur: "Messi și Ronaldo sunt doi campioni"

După ce a dezvăluit cum l-a speriat starul portughez într-o noapte, la ora 2, mijlocașul brazilian a fost întrebat cum i-ar diferenția pe Messi și Ronaldo:
"Înainte de orice, amândoi sunt campioni. Din acest punct de vedere, cei doi sunt identici. Sunt 100% concentrați de la început și până la sfârșit. Dacă înscriu 3 goluri, imediat se gândesc să-l marcheze pe al 4-lea și rămân conectați la meci. Acest lucru este de-a dreptul impresionant, iar așa îi motivează și pe ceilalți să dea tot ce pot.", a spus Arthur, pentru cotidianul Marca.

Arthur: "Cristiano Ronaldo este mult mai abordabil decât Messi"

Mijlocașul lui Juventus a fost întrebat apoi prin ce crede că se diferențiază Ronaldo și Messi. Iar brazilianul a găsit răspunsul:
"În comparație cu Messi, Ronaldo comunică mai mult (n.r. - cu coechipierii) și este mult mai abordabil. Niciodată nu se ferește să ajute un coleg atunci când are nevoie și este întodeauna extrem de determinat. Se antrenează ca un animal, nu știe ce înseamnă pauza și ne încurajează să dăm totul pe teren. Cu mine vorbește și despre regimul alimentar, nu lasă nimic la voia întâmplării", a mai spus Arthur.
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58