Smalling, în vârstă de 29 de ani, a fost împrumutat în acest sezon de Manchester United la AS Roma după ce englezul s-a văzut redus la statutul de rezervă în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Totuși, Smalling nu s-a lăsat afectat de această decizie și a început sezonul foarte bine la Roma.
Drept urmare, conform lui Gianluca DiMarzio, miercuri după amiază oficialii lui Roma s-au întâlnit cu cei de la Manchester United pentru a discuta despre posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Smalling.
Întâlnirea a decurs bine și a fost utilă pentru a începe procesul de negociere dintre cele două cluburi. Roma a pregătit o ofertă de 10 milioane de euro pe care o vor înainta clubului englez în următoarele zile.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
26/01/2022 LA 06:40
https://i.eurosport.com/2019/10/27/2704566.jpg
Roma încearcă să facă o mișcare din timp pentru a evita interes din partea altor cluburi. Cu toate acestea, negocierile vor mai dura, cel mai probabil, pentru că Manchester United dorește 20 de milioane pentru Smalling.
Ginaluca Petrachi, directorul sportiv al Romei, a declarat: ”Dacă Smalling dorește să rămână, vom discuta cu United. Relația dintre cluburile noastre este excelentă”.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29