Mai mult, succesul de pe terenul lui Lecce a fost al 3-lea din stagiunea curentă din Serie A, în care Atalanta reușește să înscrie 7 goluri. Prima oară s-a întâmplat în octombrie, pe teren propriu, contra lui Udinese: 7-1. Apoi, a urmat un nou succes răsunător, în deplasare cu Torino. Cu 2 jucători eliminați, torinezii au fost învinși cu 7-0 de formația pregătită de Gian Piero Gasperini.
Astăzi a avut loc o nouă demonstrație de forță a echipei din Bergamo, aflată în cursă pentru calificarea în "sferturile" Champions League, după ce s-a impus în partida tur cu Valnecia, scor 4-1. Atalanta, clasată pe locul 4 în Italia, a deschis scorul în minutul 17 pe terenul lui Lecce, după ce Donati și-a trimis mingea în proprie poartă. Zapata a dublat avantajul oaspeților după 5 minute, grație unui assit reușit de Ilicic.
https://i.eurosport.com/2020/03/01/2787353.jpg
Fotbal
România U20 a pierdut cu Germania și le-a lăsat un gust amar arădenilor! Ce au "uitat" jucătorii
IERI LA 13:06
Gazdele, aflate pe locul 16 în Italia, au restabilit egalitata până la pauză, prin Saponara și același Donati care deschidea scorul în poarta greșită. În repriza secundă, Atalanta a propus un joc super-ofensiv, la care adversarii n-au avut reacție. Ilicic, Muriel, Malinovsky și Zapata, cu încă 2 goluri, au stabilit scorul final: 7-2 pentru formația lui Gasperini.

Atalanta, 7 hat-trick-uri în acest sezon

Grație golurilor reușite de Zapata pe terenul lui Lecce, Atalanta a ajuns la al 7-lea hat-trick al sezonului. Printr-o comparație, toate celelalte echipe au reușit, împreună, doar 5 hat-trick-uri.
Atalanta are cel mai bun atac din Italia, în acest moment. În 26 de etape, jucătorii lui Gasperini au înscris 70 de goluri.

Ilicic și Zapata, câte 3 hat-trick-uri

În același timp, Atalanta se poate lăuda cu încă un record în actualul sezon din Italia. Trupa din Bergamo este singura echipă din Serie A care are în lot 2 jucători care au înscris mai mult de un hat-trick. Este vorba despre Josip Ilicic și Duvan Zapata, ambii cu câte 3 hat-trick-uri.
Atalanta se află pe locul 4 în Serie A, după 26 de etape, la 6 lungimi în spatele lui Inter, care încheie podiumul. Trupa lui Gasperini are un meci de recuperat, în timp ce formația din Milano are 2 partide în minus. Lazio este lider în Italia, iar campioana en-titre Juventus se află pe locul 2, la 2 puncte în spatele formației din Roma.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Tătărușanu primește o șansă uriașă! Românul va deveni titular după accidentarea lui Maignan
24/09/2022 LA 11:33
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16