Atalanta a plătit în iarnă 500.000 de euro pentru împrumutul lui Mihăilă, angajându-se că îl va transfera definitiv dacă evoluează în cel puțin 50% din partidele echipei. Nu a fost nici pe departe vorba de așa ceva, Gasperini considerându-l total nepregătit și nedându-i vreo șansă. Fără a fi titular în vreun meci pentru echipa din Bergamo, fostul jucător al Craiovei va face cale întoarsă în Serie B.
Totuși, un român ar putea să evolueze în stagiunea viitoare pentru Atalanta, anunță presa din Italia. Încă de la început Gasperini a fost în dubiu dacă să îl împrumute pe Man sau pe Mihăilă și, judecând după randamentul dat de ultimul, a făcut alegerea greșită. Acum, tehnicianul nerazzurrilor tatonează ideea unui împrumut al lui Man, urmând ca acesta, dacă reușește să convingă, să fie transferat definitiv.
CITEȘTE ȘI:
Serie A
Zlatan Ibrahimovic va lipsi de pe teren 7 sau 8 luni. Mai rămâne la Milan?
26/05/2022 LA 08:32
"MESSI ÎL URĂȘTE PE PIQUE MAI MULT DECÂT PE BARTOMEU!". RĂZBOI TOTAL ÎNTRE CELE DOUĂ LEGENDE ALE BARCELONEI

Atalanta nu are buget de transferuri și ar agrea un împrumut al lui Man

Conform Seriebnews.com, există interes pentru Man din partea mai multor echipe din prima ligă italiană, dar cel mai aproape de o mutare e Atalanta. Cheia stă la Giovanni Sartori, directorul tehnic al echipei, care a militat încă din iarnă pentru Man în detrimentul lui Mihăilă. Acum, Gasperini, care nu va avea un buget de transferuri pe măsura dorințelor, pentru că echipa va rata probabil complet Europa, pare tentat de ideea de a-l împrumuta pe român.
Parma are tot interesul să îl cedeze astfel, în contextul în care echipa nu va avea nicio ambiție nici pentru stagiunea viitoare în legătură cu promovarea. Din punct de vedere financiar, clubul de pe Ennio Tardini trece prin mari probleme și speră să recupereze cât mai mult din investițiile uriașe făcute în români. Pentru Mihăilă, italienii i-au plătit Craiovei 9 milioane de euro, în 2020, în timp ce Man a fost adus pentru o sumă totală de 13 milioane de euro. Sume incredibile pentru doi fotbaliști veniți dintr-un campionat obscur, care nu s-au justificat pe teren, echipa retrogradând.
Man a avut un sezon nereușit la Parma, care ocupă în prezent abia locul 12 în Serie B. Românul a jucat în 26 de meciuri, dar a înscris de doar 2 ori, reușind alte 3 pase decisive. Deși cifrele nu îl recomandă pentru un transfer la Atalanta, perspectiva împrumutului pe o sumă modică și existența unor calități la internaționalul român ar putea să fie decisive pentru Gasperini. Evident, Man ar avea rolul de soluție de avarie, dar, dacă se va integra și va demonstra că merită să joace, își poate relansa cariera.
Serie A
Milan a devenit campioana Italiei, după o pauză de 11 ani
22/05/2022 LA 18:00
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
18/05/2022 LA 10:29