Juventus a jucat primul meci al etapei a 17-a din Serie A miercuri seară contra celor de la Sampdoria, reușind să câștige cu scorul de 2-1. Dybala a deschis scorul în minutul 19, pentru ca echipa gazdă să egaleze în minutul 35 prin Caprari. În minutul 45 a venit golul care a stabilit scorul final, reușita a lui Cristiano Ronaldo!
Starul portughez a înscris cu o lovitură de cap la care a sărit incredibil! Italienii au măsurat înălțimea la care a ajuns Cristiano Ronaldo pentru a lovi mingea: 2.56m! Ronaldo a avut o detentă de 71 de centimetri, echivalentul detentei medii pe care o au jucătorii din NBA!
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23

Reacția superbă a lui Claudio Ranieri

Fost campion în Premier League cu Leicester, Claudio Ranieri se află pe banca celor de la Sampdoria și a vorbit pentru Sky Sports după partidă, având o reacție superbă la adresa golului lui Cristiano Ronaldo.
Sunt complet satisfăcut de prestația băieților, în ciuda absențelor și a numeroaselor schimbări pe care a trebuit să le fac. Am primit gol în minutul 45, o reușită pe care nu poți decât să o privești și să o admiri, o operă de artă. Ronaldo a marcat în stilul NBA, a stat în aer o oră și jumătate!
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Origi, spre Serie A! Dortmund ia un jucător de la City, pe modelul Sancho
23/05/2022 LA 09:58