Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Au măsurat cât a sarit Ronaldo, la golul victoriei cu Sampdoria. De la ce înălțime a lovit balonul

Sebastian Ujica

Publicat 19/12/2019 la 07:23 GMT+2

Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei pentru Juventus în partida de la Sampdoria.

Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Juventus a jucat primul meci al etapei a 17-a din Serie A miercuri seară contra celor de la Sampdoria, reușind să câștige cu scorul de 2-1. Dybala a deschis scorul în minutul 19, pentru ca echipa gazdă să egaleze în minutul 35 prin Caprari. În minutul 45 a venit golul care a stabilit scorul final, reușita a lui Cristiano Ronaldo!
Starul portughez a înscris cu o lovitură de cap la care a sărit incredibil! Italienii au măsurat înălțimea la care a ajuns Cristiano Ronaldo pentru a lovi mingea: 2.56m! Ronaldo a avut o detentă de 71 de centimetri, echivalentul detentei medii pe care o au jucătorii din NBA!

Reacția superbă a lui Claudio Ranieri

Fost campion în Premier League cu Leicester, Claudio Ranieri se află pe banca celor de la Sampdoria și a vorbit pentru Sky Sports după partidă, având o reacție superbă la adresa golului lui Cristiano Ronaldo.
Sunt complet satisfăcut de prestația băieților, în ciuda absențelor și a numeroaselor schimbări pe care a trebuit să le fac. Am primit gol în minutul 45, o reușită pe care nu poți decât să o privești și să o admiri, o operă de artă. Ronaldo a marcat în stilul NBA, a stat în aer o oră și jumătate!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo