De 15 ani la Juventus, Giorgio Chiellini este recunoscut ca unul dintre cei mai buni fundași centrali din generația sa. Este căpitanul lui Juve și are și peste 100 de selecții în naționala Italiei.
Chiellini se pregătește să publice autobiografia sa în care dezvăluie cele mai incitante momente din cariera.

"Confirm toate poveștile!"

Turkish Süper Lig
Balotelli, revanșă în fața antrenorului care spunea că "nu are creier"! Cum a sărbătorit golul
IERI LA 14:25
Într-un interviu pentru La Repubblica în care promovează noua carte, fundașul de 35 de ani nu a ezitat în a-i desemna pe coechipierii care l-au enervat cel mai rău de-a lungul carierei: Mario Balotelli și Felipe Melo.
Confirm tot ce am scris despre ei în carte. Balotelli este o persoană negativistă care nu are pic de respect pentru grup. La Cupa Confederațiilor în 2013 nu a ajutat cu nimic, îmi venea să-i dau 2 palme. Le merita. Și chiar mai rău decât el e Felipe Melo: cel mai groaznic. Nu suport oamenii care nu au pic de respect și el mereu avea ceva de comentat. Erai mereu aproape să te iei la bătaie cu el. Era un măr stricat
Chiellini a vorbit și despre rivalitatea lui Juventus cu Inter Milano, spunând că aceasta este echipa pe care o urăște. Menționează însă că acest lucru este doar din punct de vedere sportiv.
Oamenii vor înțelege ce spun. Am o ură sportivă pentru Inter, așa cum Jordan îi urăște pe Pistons. Însă atunci când ne vedem cu jucătorii de acolo, glumim pe teren. Când am suferit accidentarea gravă la genunchi, mesajul care m-a făcut cel mai fericit a fost cel al lui Javier Zanetti
Chiellini a dezvăluit și care e adversarul direct care i-a pus cele mai mari bătăi de cap: Gonzalo Higuain. Cei doi sunt acum coechipieri la Juventus.
Când l-am întâlnit, m-a surprins. Atacanții sunt în general egoiști, însă el (Gonzalo Higuain) nu este. Gonzalo este generos și glumeț. Este un băiat care are nevoie de afecțiune pentru a-și atinge potențialul
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50
Serie A
Chiellini a condus Italia spre titlul european, dar e liber de contract! Dezvăluirile agentului său
15/07/2021 LA 09:11