Getty Images

Barcelona l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo după ce acesta n-a marcat în derby-ul cu Inter

Barcelona l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo după ce acesta n-a marcat în derby-ul cu Inter

09/03/2020 la 08:52Actualizare 09/03/2020 la 08:57

Deși nu mai evoluează în același campionat, duelul dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi continuă.

Cei de la Barcelona nu au irosit nicio clipă după finalul partidei dintre Juventus Torino și Inter Milano, terminată cu scorul de 2-0 pentru campioana en-titre din Italia, și a trimis un mesaj pe rețelele de socializare.

Catalanii au făcut referire la faptul că Ronaldo nu a reușit să înscrie. Seria de 11 partide consecutive cu gol în Serie A a portughezului s-a oprit la duelul cu Inter. De ce sunt interesați cei de la Barcelona de acest aspect? Pentru că îl duce pe Leo Messi peste Cristiano Ronaldo.

Messi a marcat sâmbătă golul cu numărul 438 pentru Barcelona în La Liga și l-a depășit pe Cristiano Ronaldo în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe reușite în top 5 campionate ale Europei. Ronaldo a rămas cu 437 de goluri.

"Ordinea naturală a lumii a fost refăcută" au scris cei de la Barcelona pe rețelele de socializare.

Seara de duminică a fost astfel una excelentă pentru fanii catalanilor care și-au văzut echipa redevenind favorită la câștigarea titlului în La Liga. Real Madrid a pierdut cu 2-1 pe terenul celor de la Betis și a rămas la 2 puncte sub Barcelona în clasament.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.