Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo după ce acesta n-a marcat în derby-ul cu Inter

Sebastian Ujica

Actualizat 09/03/2020 la 08:57 GMT+2

Deși nu mai evoluează în același campionat, duelul dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi continuă.

Ronaldo - Juventus-Inter - Serie A 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Cei de la Barcelona nu au irosit nicio clipă după finalul partidei dintre Juventus Torino și Inter Milano, terminată cu scorul de 2-0 pentru campioana en-titre din Italia, și a trimis un mesaj pe rețelele de socializare.
Catalanii au făcut referire la faptul că Ronaldo nu a reușit să înscrie. Seria de 11 partide consecutive cu gol în Serie A a portughezului s-a oprit la duelul cu Inter. De ce sunt interesați cei de la Barcelona de acest aspect? Pentru că îl duce pe Leo Messi peste Cristiano Ronaldo.
Messi a marcat sâmbătă golul cu numărul 438 pentru Barcelona în La Liga și l-a depășit pe Cristiano Ronaldo în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe reușite în top 5 campionate ale Europei. Ronaldo a rămas cu 437 de goluri.
"Ordinea naturală a lumii a fost refăcută" au scris cei de la Barcelona pe rețelele de socializare.
Seara de duminică a fost astfel una excelentă pentru fanii catalanilor care și-au văzut echipa redevenind favorită la câștigarea titlului în La Liga. Real Madrid a pierdut cu 2-1 pe terenul celor de la Betis și a rămas la 2 puncte sub Barcelona în clasament.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo