Cei de la Barcelona nu au irosit nicio clipă după finalul partidei dintre Juventus Torino și Inter Milano, terminată cu scorul de 2-0 pentru campioana en-titre din Italia, și a trimis un mesaj pe rețelele de socializare.
Catalanii au făcut referire la faptul că Ronaldo nu a reușit să înscrie. Seria de 11 partide consecutive cu gol în Serie A a portughezului s-a oprit la duelul cu Inter. De ce sunt interesați cei de la Barcelona de acest aspect? Pentru că îl duce pe Leo Messi peste Cristiano Ronaldo.
Messi a marcat sâmbătă golul cu numărul 438 pentru Barcelona în La Liga și l-a depășit pe Cristiano Ronaldo în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe reușite în top 5 campionate ale Europei. Ronaldo a rămas cu 437 de goluri.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 7 ORE
"Ordinea naturală a lumii a fost refăcută" au scris cei de la Barcelona pe rețelele de socializare.
Seara de duminică a fost astfel una excelentă pentru fanii catalanilor care și-au văzut echipa redevenind favorită la câștigarea titlului în La Liga. Real Madrid a pierdut cu 2-1 pe terenul celor de la Betis și a rămas la 2 puncte sub Barcelona în clasament.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
IERI LA 16:53
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
IERI LA 13:30