Getty Images

Benzar, aproape de despărțirea de Lecce! Unde poate să ajungă fundașul român în această iarnă

Benzar, aproape de despărțirea de Lecce! Unde poate să ajungă fundașul român în această iarnă

14/01/2020 la 12:02Actualizare 14/01/2020 la 12:06

Romario Benzar este foarte aproape să o părăsească pe Lecce în această perioadă de transferuri, potrivit conducerii formației din Serie A.

Benzar nu s-a impus în primul 11 al lui Lecce și, cel mai probabil, va fi împrumutat în această iarnă. Ajuns în vară la gruparea italiană, fundașul român nu s-a adaptat, iar oficialii lui Lecce se gândesc serios să-l trimită la altă echipă în următoarea perioadă.

"Benzar a avut probleme de adaptare. Nu s-a acomodat și atunci e normal să schimbe aerul. Încercăm să găsim variante de împrumut pentru el.", a spus Mauro Meluso, directorul sportiv al lui Lecce.

Unde ar putea ajunge Benzar

Potrivit presei italiene, internaționalul român ar putea ajunge la Salernitana. Formația aflată pe locul 10 în Serie B nu reprezintă singura potențială destinație pentru Benzar. Jurnaliștii din Italia spun că "Fundașul ar putea ajunge în Turcia sau Spania. De asemenea, o altă variană pentru Benzar ar fi să se întoarcă în România."

romario benzar lecce

Jucătorul de 27 de ani nu a impresionat prin evoluțiile sale, iar odată cu transferul noului fundaș dreapta, Giulio Donati, Benzar a devenit abia a treia opțiune pentru tehnicianul Fabio Liverani.

Cumpărat de la FCSB în shimbul sumei de 2 milioane de euro, Benzar a bifat numai 4 apariții în tricoul lui Lecce în actualul sezon: 3 în Serie A și unul în Cupa Italiei.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.