Fotbal
Serie A

Benzar, aproape de despărțirea de Lecce! Unde poate să ajungă fundașul român în această iarnă

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

romario benzar lecce

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
14/01/2020 la 11:02

Romario Benzar este foarte aproape să o părăsească pe Lecce în această perioadă de transferuri, potrivit conducerii formației din Serie A.

Benzar nu s-a impus în primul 11 al lui Lecce și, cel mai probabil, va fi împrumutat în această iarnă. Ajuns în vară la gruparea italiană, fundașul român nu s-a adaptat, iar oficialii lui Lecce se gândesc serios să-l trimită la altă echipă în următoarea perioadă.

"Benzar a avut probleme de adaptare. Nu s-a acomodat și atunci e normal să schimbe aerul. Încercăm să găsim variante de împrumut pentru el.", a spus Mauro Meluso, directorul sportiv al lui Lecce.

Serie A

Aventura lui Romario Benzar la Lecce s-a încheiat! Unde va juca fundașul român

16/01/2020 LA 10:43

Unde ar putea ajunge Benzar

Potrivit presei italiene, internaționalul român ar putea ajunge la Salernitana. Formația aflată pe locul 10 în Serie B nu reprezintă singura potențială destinație pentru Benzar. Jurnaliștii din Italia spun că "Fundașul ar putea ajunge în Turcia sau Spania. De asemenea, o altă variană pentru Benzar ar fi să se întoarcă în România."

Jucătorul de 27 de ani nu a impresionat prin evoluțiile sale, iar odată cu transferul noului fundaș dreapta, Giulio Donati, Benzar a devenit abia a treia opțiune pentru tehnicianul Fabio Liverani.

Cumpărat de la FCSB în shimbul sumei de 2 milioane de euro, Benzar a bifat numai 4 apariții în tricoul lui Lecce în actualul sezon: 3 în Serie A și unul în Cupa Italiei.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Lecce - Lazio 2-1. Oaspeții au pierdut al doilea meci consecutiv. Juventus se poate distanța

07/07/2020 LA 21:10
Serie A

Atalanta face spectacol în Serie A! Echipa din Bergamo a ajuns la 70 de goluri în actualul sezon

01/03/2020 LA 18:40
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie ALecceRomario Benzar
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol