După ce nu a confirmat la Barcelona, Kevin Prince Boateng a ajuns la Fiorentina. Nici acolo nu a dat randamentul scontat, astfel că gruparea viola a decis să îl împrumute la Beșiktaș în acest an. Odată împrumutul expirat, mijlocașul ofensiv ghanez s-a întors la Florența, dar cum nu avea șanse să evolueze a reușit să rezilieze contractul de comun acord.
Imediat, pe fir a intrat Berlusconi, care voia încă din primăvară, când echipa sa a promovat în Serie B, o vedetă în echipă. S-a vorbit despre Ibrahimovic și Kaka, dar mutările nu s-au concretizat și fostul președinte al lui Milan s-a reorientat către ghanezul de 33 de ani. Părțile au bătut palma, iar azi Kevin Prince a efectuat vizita medicală pentru Monza.
"Kevin Prince Boateng este noul jucător al Monzei. Azi a făcut vizita medicală și va sema un contract valabil până în 2021, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon", anunță reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio, care a intrat în posesia unei imagini cu ghanezul la vizita medicală din această dimineață.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29

BERLUSCONI A FĂCUT CEL MAI SCUMP TRANSFER DIN ISTORIA LUI MONZA

Monza a făcut deja câteva mutări spectaculoase în această vară, astfel că e văzută de specialiști cu șanse mari să promoveze în Serie A. Berlusconi l-a transferat pe Mirko Maric golgheterul lui Osijek pentru 4,5 milioane de euro, record în istoria clubului italian. În vârstă de 25 de ani, acesta a marcat 45 de goluri în 97 de partide și a atras interesul mai multor cluburi din Vest. Totuși, Monza s-a mișcat cel mai repede și a oferit perspectivele unui proiect interesant, astfel că vârful care are două selecții la naționala Croației a acceptat oferta lui Berlusconi.
A doua lovitură a perioadei de mercato a fost aducerea danezului Christian Gytkjaer, vârful care a fost golgheterul primei ligi din Polonia. Acesta a avut evoluții fantastice pentru Lech Poznan (55 de goluri în 102 partide) și a refuzat oferta polonezilor de a-și prelungi contractul. Deși exista interes clar din Bundesliga pentru vârful de 30 de ani, acesta a ales Monza, unde va face o pereche greu de oprit cu Mirko Maric.
Berlusconi a mai reușit două mutări importante în perspectiva atacării promovării în Serie A: Giulio Donatti a sosit de la Lecce și Antonio Barilla de la Parma.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51