După ce nu a confirmat la Barcelona, Kevin Prince Boateng a ajuns la Fiorentina. Nici acolo nu a dat randamentul scontat, astfel că gruparea viola a decis să îl împrumute la Beșiktaș în acest an. Odată împrumutul expirat, mijlocașul ofensiv ghanez s-a întors la Florența, dar cum nu avea șanse să evolueze a reușit să rezilieze contractul de comun acord.

Imediat, pe fir a intrat Berlusconi, care voia încă din primăvară, când echipa sa a promovat în Serie B, o vedetă în echipă. S-a vorbit despre Ibrahimovic și Kaka, dar mutările nu s-au concretizat și fostul președinte al lui Milan s-a reorientat către ghanezul de 33 de ani. Părțile au bătut palma, iar azi Kevin Prince a efectuat vizita medicală pentru Monza.

Serie A
Eriksen: "Mă întrebați de ce joc puțin la Inter?". Răspunsul tranșant care îl va înfuria pe Conte
ACUM 6 ORE

"Kevin Prince Boateng este noul jucător al Monzei. Azi a făcut vizita medicală și va sema un contract valabil până în 2021, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon", anunță reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio, care a intrat în posesia unei imagini cu ghanezul la vizita medicală din această dimineață.

BERLUSCONI A FĂCUT CEL MAI SCUMP TRANSFER DIN ISTORIA LUI MONZA

Monza a făcut deja câteva mutări spectaculoase în această vară, astfel că e văzută de specialiști cu șanse mari să promoveze în Serie A. Berlusconi l-a transferat pe Mirko Maric golgheterul lui Osijek pentru 4,5 milioane de euro, record în istoria clubului italian. În vârstă de 25 de ani, acesta a marcat 45 de goluri în 97 de partide și a atras interesul mai multor cluburi din Vest. Totuși, Monza s-a mișcat cel mai repede și a oferit perspectivele unui proiect interesant, astfel că vârful care are două selecții la naționala Croației a acceptat oferta lui Berlusconi.

A doua lovitură a perioadei de mercato a fost aducerea danezului Christian Gytkjaer, vârful care a fost golgheterul primei ligi din Polonia. Acesta a avut evoluții fantastice pentru Lech Poznan (55 de goluri în 102 partide) și a refuzat oferta polonezilor de a-și prelungi contractul. Deși exista interes clar din Bundesliga pentru vârful de 30 de ani, acesta a ales Monza, unde va face o pereche greu de oprit cu Mirko Maric.

Berlusconi a mai reușit două mutări importante în perspectiva atacării promovării în Serie A: Giulio Donatti a sosit de la Lecce și Antonio Barilla de la Parma.

Serie A
Planul "B" al lui Juventus, dacă Pirlo nu se va impune pe bancă! Antrenorul de top aflat pe listă
IERI LA 18:00
Serie A
Mundo Deportivo: Real Madrid oferă doi super-jucători la schimb pentru Dybala
IERI LA 11:41