Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei: îl vrea Atalanta

Cristian Mihală

Publicat 22/09/2021 la 10:46 GMT+3

Gian Piero Gasperini este decis să facă o ofertă în iarnă pentru Valentin Mihăilă, fiind convins de calitățile românului. Atalanta e una dintre cele mai ofensive echipe din Italia, iar stilul internaționalului nostru se potrivește perfect nerazzurrilor.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

Valentin Mihăilă a avut o a doua parte de sezon bună la Parma, iar începutul noii stagiuni ne arată că fostul jucător al Craiovei e cel mai important fotbalist al formației care visează să revină în prima ligă italiană.
În consecință, echipele importante din Serie A îl monitorizează, în vară vorbindu-se despre interesul lui Lazio pentru român. Kyle J. Krausse, patronul american al celor de la Parma, nu a fost dispus să îl lase pe Mihăilă să plece pe mai puțin de 20 de milioane de euro, astfel că mutarea a căzut.
CITEȘTE ȘI:

Atalanta, pe urmele lui Mihăilă

Din iarnă, însă, s-ar putea ca Mihăilă să aibă șansa să evolueze în Champions League. Atalanta este în grupă cu United, Young Boys și Villarreal și, pe hârtie, e favorită la locul secund. Ca atare, trupa lui Gasperini va avea parte de un bonus consistent de la UEFA, iar o parte din sumă ar putea fi folosită pentru aducerea românului.
Cel puțin asta susține presa italiană, care notează că Gasperini e încântat de calitățile internaționalului nostru și e convins că acesta poate crește mult în următorii ani.
"Bijuteria Mihăilă străluceşte la Parma şi vede Champions League. 'Sacrficiul' Parmei e pregătit", scrie publicaţia italiană Seriebnews.com.
Valentin Mihăilă, transferat de Parma în 2020 pentru circa 9 milioane de euro, are două goluri în 3 partide pentru Parma, în actualul sezon de Serie B. Stagiunea trecută, el a reușit 3 goluri și două pase decisive în 16 meciuri, fiind printre cei mai buni oameni ai echipei în partea a doua a sezonului. Din păcate, efortul lui a fost insuficient, echipa retrogradând.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo