UPDATE Deși inițial în presa din Italia apăruse informația că Lyon îl va lăsa pe Tătărușanu să plece liber, urmând a îi rezilia contractul, francezii susțin că acest lucru nu se va întâmpla. Formația de pe San Siro va plăti o sumă modică pentru internaționalul nostru, 500.000 de euro. Getfootballnewsfrance.com anunță totodată că semifinalista Champions League din sezonul 2019-2020 nu va aduce un alt portar, urmând a-l promova pe tânărul de 21 de ani Anthony Racioppi, de la echipa a doua.
După ce nu a primit vreo șansă la Lyon, unde a fost rezerva eternă a lui Anthony Lopes, "Super Tătă" a acceptat oferta lui AC Milan. Nici la formația din Lombardia nu va fi soluția numărul unu, în condițiile în care "diavolii" îl au pe Gianluigi Donnarumma, însă e limpede că pentru CV-ul și contul bancar al portarului alegerea se justifică din toate punctele de vedere.
Renumitul jurnalist italian Gianluca Di Marzio anunță că Milan s-a înțeles deja cu românul, care va sosi joi în Italia pentru a efectua vizita medicală.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
IERI LA 07:55
Tătă revine astfel în Serie A, acolo unde a impresionat în perioada 2014-2017, în tricoul Fiorentinei.
Informația oferită în exclusivitate de Di Marzio a fost confirmată de toate publicațiile importante din Italia.

Contract pe trei ani pentru Tătărușanu la AC Milan

Milan căuta o soluție de backup, după ce Asmir Begovic și Pepe Reina au părăsit gruparea din nordul Italiei. Stefano Pioli, tehnicianul Milanului, a insistat pentru internaționalul nostru, cei doi colaborând o scurtă perioadă la Fiorentina, înainte ca românul să plece.
Tătărușanu va semna un contract valabil pe trei ani și e foarte posibil să se retragă de la echipa rossoneră.
Produs al Academiei lui Juventus București, titularul naționalei a evoluat de-a lungul timpului pentru Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon.
Tătărușanu le va călca astfel pe urme lui Răducioiu și Contra, ceilalți români care au jucat, de-a lungul timpului, la AC Milan. Atacantul român a fost transferat de Berlusconi în anul 1993, pe când Milan era una din marile forțe ale fotbalului european. Franco Baresi a fost cel care a insistat ca "diavolii" să-l cumpere pe Răducioiu la Brescia, dar atacantul "Generației de Aur" nu a dat randamentul scontat. Actualul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, nu a impresionat nici el pe San Siro: după o perioadă excelentă la Alaves, fundașul dreapta a ajuns la AC Milan în 2001, dar a rezistat un singur sezon.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
15/09/2021 LA 13:27
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21