Lega Serie A s-a întâlnit cu asociația fotbaliștilor italieni vineri pentru a discuta despre calendarul fotbalistic pentru 2019/2020 dar și despre tăierile de salarii în contextul pandemiei de coronavirus. Deși nu s-a ajuns la un acord privind salariile, Serie A a confirmat într-un comunicat că a luat decizia ca sezonul să fie suspendat pe o perioadă nedeterminată, renunțând la obiectivul inițial de a reveni la sfârșitul lui mai.
”Întâlnirea Lega Serie A a avut loc astăzi iar toate cele 20 de cluburi au fost prezente prin videoconferință. Concluzia a venit și după discuțiile de ieri cu UEFA, ECA și ligile europene”, se arată în comunicatul ligii.
”În ceea ce privește disputarea meciurilor rămase din Serie A și Coppa Italia, Lega Serie A va lua în considerare reluarea activităților sportive doar când va fi posibil acest lucru și va respecta deciziile guvernului și va lua în considerare protejarea sănătății jucătorilor și tuturor celor implicați. Vom continua să analizăm impactul COVID-19 asupra cluburilor în următoarele zile”, este precizat.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
https://i.eurosport.com/2020/03/08/2791112.jpg

Premier League, amânat, de asemenea, pe o perioadă nedeterminată

Premier Leagua a luat decizia vineri să suspende sezonul pe o perioadă nedeterminată. Toate cele 20 de cluburi din Premier League s-au întrunit vineri prin videoconferință și au decis amânarea pe o perioadă nedeterminată a campionatului Angliei. Inițial, se decisese ca sezonul să fie reluat pe 30 aprilie.
”Sezonul din Premier League nu se va relua la începutul lui mai - stagiunea se va întoarce doar când totul va fi sigur. Data reluării campionatului nu este cunoscută în acest moment și vom analiza constant situația împreună cu toți cei implicați. Impactul pandemiei se schimbă mereu și vom lucra împreună în aceste vremuri dificile”, se arată în comunicatul oficial al Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24