Fotbal
Serie A

BREAKING NEWS. Serie A își suspendă sezonul pe o perioadă nedeterminată

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Die laufende Serie A-Saison soll zu Ende geführt werden

Credit imagine: SID

DeVlad Dumitrescu
03/04/2020 la 19:30

Serie A a anunțat că sezonul actual este suspendat pe o perioadă nedeterminată, anulând astfel planurile inițiale de a relua campionatul la sfârșitul lui mai.

Lega Serie A s-a întâlnit cu asociația fotbaliștilor italieni vineri pentru a discuta despre calendarul fotbalistic pentru 2019/2020 dar și despre tăierile de salarii în contextul pandemiei de coronavirus. Deși nu s-a ajuns la un acord privind salariile, Serie A a confirmat într-un comunicat că a luat decizia ca sezonul să fie suspendat pe o perioadă nedeterminată, renunțând la obiectivul inițial de a reveni la sfârșitul lui mai.

”Întâlnirea Lega Serie A a avut loc astăzi iar toate cele 20 de cluburi au fost prezente prin videoconferință. Concluzia a venit și după discuțiile de ieri cu UEFA, ECA și ligile europene”, se arată în comunicatul ligii.

Serie A

Conte nu poate fi demis de către Inter! Prețul? 150 de milioane de euro

ACUM 4 ORE

”În ceea ce privește disputarea meciurilor rămase din Serie A și Coppa Italia, Lega Serie A va lua în considerare reluarea activităților sportive doar când va fi posibil acest lucru și va respecta deciziile guvernului și va lua în considerare protejarea sănătății jucătorilor și tuturor celor implicați. Vom continua să analizăm impactul COVID-19 asupra cluburilor în următoarele zile”, este precizat.

Premier League, amânat, de asemenea, pe o perioadă nedeterminată

Premier Leagua a luat decizia vineri să suspende sezonul pe o perioadă nedeterminată. Toate cele 20 de cluburi din Premier League s-au întrunit vineri prin videoconferință și au decis amânarea pe o perioadă nedeterminată a campionatului Angliei. Inițial, se decisese ca sezonul să fie reluat pe 30 aprilie.

”Sezonul din Premier League nu se va relua la începutul lui mai - stagiunea se va întoarce doar când totul va fi sigur. Data reluării campionatului nu este cunoscută în acest moment și vom analiza constant situația împreună cu toți cei implicați. Impactul pandemiei se schimbă mereu și vom lucra împreună în aceste vremuri dificile”, se arată în comunicatul oficial al Premier League.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Incredibil: Robert Lewandowski ar putea pierde in-extremis Gheata de Aur. Cine îl poate depăși

IERI LA 08:08
Serie A

Lovitură de teatru: Conte, pe făraș la Inter. Beppe Marotta i-a găsit înlocuitorul ideal

IERI LA 07:38
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie A
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol