UPDATE: Conform presei din Italia, s-a decis ca meciurile de astăzi (Parma - SPAL, Milan - Genoa, Sampdoria - Verona, Udinese - Fiorentina, Juventus - Inter) se vor disputa. Parma - Spal va începe cu o întârziere de 75 de minute.
Federația italiană se va reuni marți pentru a lua o decizie finală privind eventuala suspendare a sezonului. Asociația fotbaliștilor a amenințat că va intra în grevă dacă nu vor fi luate măsuri pnetru a proteja sănătatea fotbaliștilor.
Declarația lui Padafora a venit cu doar câteva minute înainte de începerea meciului dintre Spal și Parma, care trebuia să aibă loc de la 13:30 ora României. Jucătorii așteptau în tunel pe Stadio Tardini iar muzica mergea în difuzoare în fața trinbunelor goale, moment în care totul s-a oprit. Arbitrii i-au informat pe fotbaliști că ministrul Sportului dorește oprirea sezonului din Serie A așa că echiepele s-au întors în vestiare.
Serie A
Massimo Ferrero, preşedintele Sampdoriei, unde joacă Drăgușin, a fost arestat
IERI LA 15:04
”Sunt de acord cu Damiano Tommasi, președintele asociației jucătorilor (cel care a cerut și el suspendarea sezonului) și cer oprirea campionatului intern”, a declarat Spadafora în această dimineață, cu doar câteva minute înainte de Parma - SPAL.
”Nu are niciun sens în acest moment, le cerem cetățenilor să facă sacrificii enorme pentru a opri contaminarea și astfel am risca sănătatea fotbaliștilor, antrenorilor, arbitrilor, fanilor, cei care sigur s-ar aduna să vadă meciurile, doar pentru a proteja interesele celor din sport”, a adăugat el.
În acest moment, jucătorii de la Parma și SPAL așteaptă noi informații în vestiar, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Scandal Allegri - Morata, în momentul schimbării: "Mai bine taci!". Ce s-a întâmplat la Juve-Genoa
06/12/2021 LA 08:28
Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36