Potrivit ESPN, starul croat a însoțit un prieten care avea nevoie să fie tratat la un picior. Brozovic a încercat să se bage în fața celorlalți pacienți, iar atunci când nu a fost lăsat să treacă a cauzat un adevărat scandal. Sursa citată susține că medicii au fost nevoiți să sune la poliție pentru a-l calma pe mijlocașul lui Inter.

Brozovic era extrem de îngrijorat în momentul sosirii la Urgențe deoarece prietenul său avea o rană serioasă la picior și pierdea foarte mult sânge. Prin urmare, croatul a încercat să evite aglomerația din sala de așteptare, însă acest lucru nu a fost posibil.

Serie A
FOTO. Radu Drăgușin a sărbătorit primul trofeu la Juventus cu Ronaldo și Chiellini
ACUM 2 ORE

Brozovic, implicat într-un scandal la Urgențe

Medicii i-au explicat că trebuie să aștepte la rând, după ceilalți pacienți, însă Brozovic n-a acceptat răspunsul. Cadrele din spital au fost nevoite să sune la poliție pentru a-l liniști pe fotbalist.

În cele din urmă, Brozovic s-a calmat și și-a cerut scuze pentru comportamentul său. Apoi, mijlocașul lui Inter a așteptat în sală alături de prietenul său, până când medicii l-au putut prelua.

Brozovic este om de bază la Inter, formație pentru care a bifat 41 de apariții în toate competițiile din sezonul curent. Trupa lui Antonio Conte va disputa în această seară (ora 21:45) un meci decisiv pentru ocuparea locului 2 din Serie A. Aceasta va fi ultima etapă din campionatul Italiei, câștigat pentru a 9 oară consecutiv de Juventus.

Inter, Atalanta și Lazio și-au asigurat prezența în grupele UEFA Champions League din stagiunea următoare, alături de campioana Juventus.

Iată cum arată clasamentul din Serie A - TOP 6:

  • 1. Juventus 83p
  • 2. Inter 79p
  • 3. Atalanta 78p
  • 4. Lazio 78p
  • 5. AS Roma 67p
  • 6. AC Milan 63p
Serie A
Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a cucerit SuperCupa Italiei cu Juventus
ACUM 2 ORE
Serie A
Agnelli și Perez au stat de vorbă 3 ore! Două super-transferuri pe axa Real Madrid - Juventus
ACUM 21 ORE