Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brozovic, implicat într-un scandal la Urgențe! Poliția a intervenit ca să-l calmeze pe mijlocaș

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/08/2020 la 16:08 GMT+3

Marcelo Brozovic, mijlocașul lui Inter, s-a aflat în mijlocul unui conflict petrecut într-un spital din Milano.

Marcelo Brozovic, mijlocașul lui Inter

Credit imagine: Getty Images

Potrivit ESPN, starul croat a însoțit un prieten care avea nevoie să fie tratat la un picior. Brozovic a încercat să se bage în fața celorlalți pacienți, iar atunci când nu a fost lăsat să treacă a cauzat un adevărat scandal. Sursa citată susține că medicii au fost nevoiți să sune la poliție pentru a-l calma pe mijlocașul lui Inter.
Brozovic era extrem de îngrijorat în momentul sosirii la Urgențe deoarece prietenul său avea o rană serioasă la picior și pierdea foarte mult sânge. Prin urmare, croatul a încercat să evite aglomerația din sala de așteptare, însă acest lucru nu a fost posibil.

Brozovic, implicat într-un scandal la Urgențe

Medicii i-au explicat că trebuie să aștepte la rând, după ceilalți pacienți, însă Brozovic n-a acceptat răspunsul. Cadrele din spital au fost nevoite să sune la poliție pentru a-l liniști pe fotbalist.
În cele din urmă, Brozovic s-a calmat și și-a cerut scuze pentru comportamentul său. Apoi, mijlocașul lui Inter a așteptat în sală alături de prietenul său, până când medicii l-au putut prelua.
Brozovic este om de bază la Inter, formație pentru care a bifat 41 de apariții în toate competițiile din sezonul curent. Trupa lui Antonio Conte va disputa în această seară (ora 21:45) un meci decisiv pentru ocuparea locului 2 din Serie A. Aceasta va fi ultima etapă din campionatul Italiei, câștigat pentru a 9 oară consecutiv de Juventus.
Inter, Atalanta și Lazio și-au asigurat prezența în grupele UEFA Champions League din stagiunea următoare, alături de campioana Juventus.
Iată cum arată clasamentul din Serie A - TOP 6:
  • 1. Juventus 83p
  • 2. Inter 79p
  • 3. Atalanta 78p
  • 4. Lazio 78p
  • 5. AS Roma 67p
  • 6. AC Milan 63p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo