Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brozovic rămâne la Inter. Mijlcoașul aflat pe lista Barcelonei prelungește cu nerazzurrii

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 22/02/2022 la 11:03 GMT+2

Marcelo Brozovic mai are câteva luni rămase în contractul său actual alături de gruparea de pe Giuseppe Meazza, însă președintele consiliului director al lui Inter a confirmat că mijlocașul va semna prelungirea, potrivit Sky Sport.

Marcelo Brozovic, Inter-Liverpool 2021-2022. Foto di Giuseppe Maffia per Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Jucătorul în vârstă de 29 de ani are un contract valabil până pe 30 iunie, iar viitorul său a devenit în ultima perioadă ținta unor speculații. Dorit de Barcelona, croatul a luat decizia de a continua în Serie A alături de echipa lui Simone Inzaghi.
Giuseppe Marotta, președintele consiliului director al clubului milanez, a vorbit despre prelungirea înțelegerii dintre cele două tabere și a confirmat că mijlocașul din Zagreb va rămâne în Italia:"Clubul și jucătorul vor să rămână împreună, asta este știut. În următoarele zile, cel mult o săptămână, o să ajungem la o înțelegere care o să parafeze reînnoirea contractului."
Mijlocașul cotat la 40 de milioane de euro pe transfermarkt a ajuns la Inter în ianuarie 2015 sub formă de împrumut de la Dinamo Zagreb. Croatul a petrecut un an și jumătate în Serie A în această postură, perioadă în care le-a demonstrat milanezilor de ce merită să rămână în echipa lor.
Cifrele lui Brozovic la Inter
În al doilea sezon în calitate de jucător împrumutat la Inter, Brozovic a strâns 35 de partide pentru nerazzurri, în care a marcat 7 goluri și a oferit 5 pase decisive, cifre impresionante pentru un închizător. Croatul a intrat în inimile fanilor milanezi prin devotamentul său și spiritul de luptă, devenind treptat un jucător de bază în echipa condusă la momentul acela de Roberto Mancini.
Brozovic a fost cumpărat definitiv la finalul sezonului 2015-16 de către Inter pe o sumă de 5 milioane de euro. Mijlocașul a strâns alături de milanezi 275 de meciuri, în care a marcat 26 de goluri și a pasat decisiv la 35 de reușite ale colegilor săi. Croatul a reușit să câștige alături de Inter Supercupa Italiei și mult râvnitul Scudetto, ambele în sezonul trecut.
Brozovic o poate ajuta pe Inter să obțină o nouă victorie în campania de apărare a titlului de campioană vineri, în partida cu Genoa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo