Săptămâna aceasta a bifat cel mai mare transfer făcut vreodată din Liga 1. Man semnat un contract cu Parma până în 2025.
Suma de transfer vehiculată de jurnaliștii italieni este de 15 milioane de euro, o parte fiind sub formă de bonusuri de performanță (11 milioane ar fi suma inițială).
O sumă uriașă în context de pandemie, dar și în condițiile în care în ultima perioadă nu s-au mai plătit sume atât de mari pe mutări, cum se întâmpla acum câțiva ani. Cu atât mai mare e surpriza cu cât vorbim despre un fotbalist care provine dintr-un campionat de plan secund al Europei, care a avut într-adevăr cifre bune, dar doar în acest sezon.
Liga Națiunilor UEFA
Pe cine va paria Edi Iordănescu între buturile naționalei? Analiză comparativă a celor trei variante
23/09/2022 LA 05:56

Geraldo Alves: "Bruno m-a întrebat cine e Dennis Man, nu știa nimic despre el"

Ca atare, Bruno Alves a fost uimit să afle că formația pentru care evoluează dă o sumă atât de mare pe un fotbalist de care nu auzise. Evident, a apelat la fratele său, Geraldo, care e la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul românesc.
"M-a întrebat cine este jucătorul, că a mai venit un român cu care poate să înveţe limba (n.r. Mihăilă). Clar, trebuie să înveţe ca să vorbească cu fetiţa mea, care vorbeşte şi limba română şi portugheza. Deja l-a avut pe Radu (n.r. Ionuţ Radu), apoi pe Mihăilă şi acum pe Dennis.
Nu-l cunoştea, ştia că se vorbeşte despre achiziţia lui Dennis, dar el nu cunoştea jucătorul şi chiar nu ştia nimic despre el. Şi a vrut să afle cum este ca fotbalist", a povestit Geraldo Alves, la Digi Sport.
Bruno Alves e pe final de carieră, dar a fost unul din marii fundași centrali din ultimele două decenii. A câștigat Champions League cu Porto (2004) și Campionatul European cu naționala țării sale (2016). De partea cealaltă, Geraldo Alves a evoluat o mare parte a carierei în Liga 1: mai întâi la FCSB, apoi la Petrolul și Astra.
Conform informațiilor vehiculate în presa italiană, Dennis Man va câștiga la Parma în jur de 100.000 euro pe lună. Dennis Man este momentan golgheterul Ligii 1, cu 14 goluri.
Parma se bate în Italia pentru evitarea retrogradării, ocupând momentan penultimul loc, cu 13 puncte, doar unul peste ultima clasată, Crotone.
Serie B
Dennis Man a marcat în cea de-a doua victorie a Parmei din Serie B! Cât s-a terminat meciul
17/09/2022 LA 14:09
Serie B
Mihăilă, veste cumplită după ultima accidentare! Românul va lipsi o perioadă îndelungată de pe teren
13/09/2022 LA 15:23