Portarul a fost titular în victoria lui Juventus de sâmbătă cu 2-0 în fața lui SPAL iar acesta a fost meciul cu numărul 903 la nivel de club pentru Bufffon, peste oricare alt jucător italian. Buffon l-a întrecut pe Paolo Maldini – legenda Milanului s-a oprit la 902.
În Serie A Maldini rămâne jucătorul cu cele mai multe apariții (647) însă Buffon, cu 642, va depăși cel mai probabil cât de curând și acest record.
„Este cu siguranță ceva satisfăcător. Sunt bucuros și mândru să ajung la acest record, dar mai ales că am făcut-o la aproape 42 de ani și sunt într-o condiție surprinzător de bună. Nu aș fi crezut niciodată acum șase-șapte ani că voi fi într-o formă așa bună”, a declarat Buffon pentru TMW.
Serie B
La aproape 44 de ani, Gigi Buffon a dezvăluit unde vrea să se transfere, după aventura la Parma
24/12/2021 LA 09:52
Juventus și Inter sunt pe primele două locuri în Serie A și le separă doar două puncte înaintea derby-ului de pe Giuseppe Meazza de weekendul viitor.
„Bineînțeles că este o bătălie pentru titlu. Noi ne luptăm la titlu, este clar că și Inter la fel. Îi știu foarte bine pe Conte și Beppe Marotta, așa că știu că ei speră. Este corect să creadă în șansele lor pentru că au un lot de calitate, știu fotbal, au o energie pe care o transmit echipei și pot lupta pentru titlu până la capăt”, a declarat Buffon.
Serie A
Buffon, atac "sub centură" la Ronaldo! De ce a fost portughezul mai mult o pacoste pentru Juventus
24/12/2021 LA 08:25
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo vs Messi, în derbyul optimilor Champions League. Pochettino vs viitoarea formație?
13/12/2021 LA 11:42