Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

buffon jucător italian cele mai multe meciuri

Vlad Dumitrescu

Publicat 06/10/2019 la 19:50 GMT+3

Gianluigi Buffon a declarat că este „fericit și mândru” că a devenit jucătorul italian cu cele mai multe meciuri jucate la nivel de club.

Gianluigi Buffon

Credit imagine: Getty Images

Portarul a fost titular în victoria lui Juventus de sâmbătă cu 2-0 în fața lui SPAL iar acesta a fost meciul cu numărul 903 la nivel de club pentru Bufffon, peste oricare alt jucător italian. Buffon l-a întrecut pe Paolo Maldini – legenda Milanului s-a oprit la 902.
În Serie A Maldini rămâne jucătorul cu cele mai multe apariții (647) însă Buffon, cu 642, va depăși cel mai probabil cât de curând și acest record.
„Este cu siguranță ceva satisfăcător. Sunt bucuros și mândru să ajung la acest record, dar mai ales că am făcut-o la aproape 42 de ani și sunt într-o condiție surprinzător de bună. Nu aș fi crezut niciodată acum șase-șapte ani că voi fi într-o formă așa bună”, a declarat Buffon pentru TMW.
Juventus și Inter sunt pe primele două locuri în Serie A și le separă doar două puncte înaintea derby-ului de pe Giuseppe Meazza de weekendul viitor.
„Bineînțeles că este o bătălie pentru titlu. Noi ne luptăm la titlu, este clar că și Inter la fel. Îi știu foarte bine pe Conte și Beppe Marotta, așa că știu că ei speră. Este corect să creadă în șansele lor pentru că au un lot de calitate, știu fotbal, au o energie pe care o transmit echipei și pot lupta pentru titlu până la capăt”, a declarat Buffon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo