Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cagliari - Milan 0-2. Ibrahimovic a marcat a 5-a sa "dublă" în actualul sezon din Serie A

Cosmin Cioboata

Publicat 18/01/2021 la 23:46 GMT+2

AC Milan s-a impus în duelul cu Cagliari, scor 2-0, în etapa a 18-a din Serie A. Zlatan Ibrahimovic a marcat o "dublă", demonstrând încă o dată că se află într-o formă excelentă, chiar și la 39 de ani.

Ibrahimovic trifft bei Milans 2:0-Auswärtssieg doppelt

Credit imagine: SID

AC Milan continuă să fie lider în Serie A și după etapa a 18-a. "Rossonerii" au câștigat meciul de pe terenul lui Cagliari, formația la care românul Răzvan Marin a fost integralist.
Zlatan Ibrahimovic a fost din nou la înălțime și a înscris a 5-a sa "dublă" în actualul sezon din Serie A. Starul suedez a deschis scorul în minutul 7, din lovitură de la 11 metri, după ce tot el a fost faultat în careu de Lykogiannis.

Ibrahimovic, "dublă" în Cagliari - Milan 0-2

Același Ibrahimovic a dublat avantajul "rossonerilor" în minutul 52, când a trimis un șut violent lângă bară, după o pasă primită la marginea careului. Faza a fost analizată de VAR pentru o posibilă poziție de offside, însă golul a fost în cele din urmă validat.
În urma "dublei" din această seară, Ibrahimovic a ajuns la 12 goluri în 8 meciuri din Serie A, în stagiunea curentă. Atacantul de 39 de ani a marcat în fiecare partidă începută ca titular, iar Milan n-a pierdut vreun meci cu el pe teren.
Milan a rămas în inferioritate numerică pe final, după ce Saelemaekers, introdus în minutul 66, a văzut două cartonașe galbene într-un interval de numai 6 minute.
S-a încheiat 2-0 pentru Milan, care se menține pe primul loc în Serie A, cu 43 de puncte, la 3 lungimi deasupra locului secund, ocupat de Inter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo