Articol scris de Romeo Ene
Inter pare că s-a desprins faţă de Milan şi Juventus: nerazzurrii se află pe primul loc, având 6 puncte avans faţă de locul 2, ocupat de milanezi, dar şi un meci mai puţin. 10 puncte are Inter peste campioana en-titre, Juventus.

Titlul în Serie A "este în mâinile lui Inter"

Romanian Liga I
Ciobotariu nu ar fi primul antrenor de la FCSB cu trecut dinamovist! Ce performanțe au reușit restul
02/11/2022 LA 11:52
"Campionatul nu s-a terminat, dar este doar în mâinile Inter. Este evident. Victoria Milanului de la Florența o ajută să rămână acolo, în lupta pentru titlu. Sunt perioade şi perioade la fiecare echipă. De exemplu, la Inter s-a dat un restart odată cu eliminarea din Liga Campionilor. AC Milan a plătit tribut accidentărilor suferite de Ibrahimovic şi a celorlalţi jucători. Foarte mulţi l-au criticat la început pe Lukaku, însă acum face un sezon bun. Suntem întotdeauna legați de numărul de goluri, dacă înscrii ești foarte bun, dacă nu...atunci nu. Dacă ne întoarcem în urmă cu 3 luni, Inter nu a reuşit să iasă din grupele UEFA Champions League, nu a terminat nici măcar pe locul 3, Conte a avut un parcurs foarte slab în Europa. Cu toate acestea, au trecut doar trei luni. Un antrenor câștigă chiar și atunci când realizează un grup, dacă construieşte o mentalitate, văd pe cineva ca Antonio câștigând nu pentru că ridică un trofeu, ci pentru că duce echipa la un nivel superior", a spus Zenga pentru sursa citată.

Zenga, mesaj de dragoste pentru Inter

"Handanovic? Performanța lui a fost întotdeauna medie-înaltă, o performanță care se potrivește unui portar al unei echipe de titlu și cu o istorie excelentă de portari precum Inter. Tinerii se identifică mai mult cu Julio Cesar, chiar dacă nu au avut norocul să câștige multe trofee, dar diferența care există între toți acești portari și mine nu este doar o chestiune de abilitate, tehnică sau stil. Există mai multe diferenţe. Eu m-am născut la Inter. Am fost întotdeauna un fan Inter. Ceilalți au ajuns acolo pur şi simplu. Sărut tricoul pentru că este al meu, pentru că m-am născut aici, ceilalți doar au mărturisit că au trecut pe aici. Este puțin diferit. Pentru mine este întotdeauna un avantaj să fiu fan și am trăit întotdeauna cu critici, presiuni. Știam că atunci când lucrurile mergeau prost, oamenii se așteptau mereu la ceva mai mult de la mine", a declarat Zenga, potrivit juvenews.eu.
Romanian Liga I
Duckadam, propunere surpriză pentru banca celor de la FCSB: "Eu am mai făcut lobby pentru el"
01/11/2022 LA 10:36
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31