Odată cu reluarea antrenamentelor în Serie A, Higuain a fost surprins într-o imagine, alături de Ronaldo și Dybala, la una dintre ședințele de pregătire.
Sud-americanul părea că e departe de greutatea ideală, discrepanța dintre el și CR7 fiind evidentă. Totuși, fotografia care a creat vâlvă în social media este doar o iluzie optică, creată de modul în care tricoul "stă" pe vârful argentinian.
Misterul a fost risipit odată ce au fost făcute publice mai multe imagini de la antrenamentele lui Juve. Higuain arată absolut normal, deși în trecut a demonstrat că vacanțele nu îi priesc, având tendința să pună mai multe kilograme. De această dată, însă, nu a fost cazul, așa cum se poate observa mai jos.
Serie A
Drăgușin, out de la Sampdoria! Fundașul va fi împrumutat de Juventus la o altă formație din Serie A
ACUM 9 ORE
https://i.eurosport.com/2020/06/09/2830157.jpg

Higuain, pe picior de plecare de la Juventus

Situația lui Higuain a fost una discutată îndelung în ultima perioadă. Mama atacantului este bolnavă, iar acesta a vrut să rămână alături de ea, în Argentina. În cele din urmă, vârful a decis să se prezinte la antrenamentele lui Juve, dar e foarte probabil ca, odată sezonul încheiat, acesta să se despartă de "Bătrâna Doamnă" și să își găsească un angajament în Argentina, pentru a fi aproape de mama sa.
Contractul lui "Pipita" cu Juve expiră în vara anului viitor, iar oficialii bianconerilor par să fi înțeles că, din punct de vedere uman, cel mai indicat ar fi să îl ajute pe vârf în această perioadă dificilă.
Juventus va reveni pe teren vineri în returul semifinalei Cupei Italiei contra celor de la AC Milan. Serie A va reîncepe apoi pe 20 iunie, Juventus urmând să joace contra celor de la Bologna pe 22 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
IERI LA 15:22