Cei doi nu mai au aproape deloc simptome și se gândeau chiar ca, odată ce medicii le transmit clar că sunt vindecați în proporție de 100%, să meargă în Dubai, în contextul în care Emiratele Arabe Unite nu sunt atât de afectate de COVID-19, cel puțin prin comparație cu nordul Italiei. În cele din urmă, au înțeles că cea mai bună soluție e să rămână în izolare la domiciliu și să spere că lucrurile vor intra cât mai curând pe făgașul normal.
Gazzetta dello Sport publică astăzi o informație interesantă, confirmată chiar de prietena lui Dybala. Aceasta efectuase un test la începutul săptămânii și credea că s-a vindecat complet, însă lucrurile au luat o altă turnură joi.
"Pe 21, eu si Paulo am făcut noi teste și încă eram amândoi pozitivi. Apoi, la câteva zile distanță, testul meu a ieșit negativ, așa cum v-am anunțat. Acum, ieri, am efectuat un nou test și a ieșit pozitiv. Nu știu cum funcționează și ce s-a schimbat în trei zile. Poate a fost un rezultat fals negativ, nu îmi explic. Dar acest lucru arată cât de puțin știm despre acest virus", a spus Oriana Sabatini, conform Gazzettei dello Sport.
Serie A
Juventus, în atenția UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar! Anunț de ultimă oră
01/12/2022 LA 18:18

Dybala a trecut prin momente grele, dar se simte bine

Chiar dacă inițial s-a simțit foarte bine, la începutul săptămânii trecute lucrurile au luat o turnură mai puțin plăcută pentru jucătorul lui Juve. Sud-americanul a vorbit despre momentele grele pe care le-a traversat, dar a ținut să precizeze că acum situația s-a îmbunătățit vizibil.
"Acum sunt mai bine, dar am avut simptome puternice. Mă pot mișca, pot merge. Cu câteva zile în urmă, când am încercat să merg, am simțit o greutate mare, acum sunt cu siguranță mai bine. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii, mă simțeam foarte obosit", a spus Dybala, citat de Gazzetta dello Sport.
Dacă situația de la Juve nu ar fi fost de așa natură încât medicii să fie extrem de vigilenți la orice simptom, Dybala ar fi putut intra mult mai târziu în izolare. Asta pentru că niște indicii clare de coronavirus au lipsit aproape cu desăvâșire până la depistarea virusului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juventus, lovită din toate părțile! UEFA, somată de La Liga să-i sancționeze urgent pe torinezi
29/11/2022 LA 19:44
Serie A
Sky Italia: Juventus riscă retrogradarea! Ce urmează pentru "Bătrâna Doamnă" + cine o va conduce
29/11/2022 LA 08:02