Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Caz ciudat în Italia: pozitiv la coronavirus, la 3 zile după ce alt test i-a arătat că s-a vindecat

Cristian Mihală

Actualizat 03/04/2020 la 08:15 GMT+3

Paulo Dybala și prietena lui, Oriana Sabatini, rămân în continuare pozitivi la coronavirus. Asta în ciuda faptului că iubita starului lui Juve efectuase anterior un test care arătase că s-a vindecat complet.

dybala sabatini

Credit imagine: Eurosport

Cei doi nu mai au aproape deloc simptome și se gândeau chiar ca, odată ce medicii le transmit clar că sunt vindecați în proporție de 100%, să meargă în Dubai, în contextul în care Emiratele Arabe Unite nu sunt atât de afectate de COVID-19, cel puțin prin comparație cu nordul Italiei. În cele din urmă, au înțeles că cea mai bună soluție e să rămână în izolare la domiciliu și să spere că lucrurile vor intra cât mai curând pe făgașul normal.
Gazzetta dello Sport publică astăzi o informație interesantă, confirmată chiar de prietena lui Dybala. Aceasta efectuase un test la începutul săptămânii și credea că s-a vindecat complet, însă lucrurile au luat o altă turnură joi.
"Pe 21, eu si Paulo am făcut noi teste și încă eram amândoi pozitivi. Apoi, la câteva zile distanță, testul meu a ieșit negativ, așa cum v-am anunțat. Acum, ieri, am efectuat un nou test și a ieșit pozitiv. Nu știu cum funcționează și ce s-a schimbat în trei zile. Poate a fost un rezultat fals negativ, nu îmi explic. Dar acest lucru arată cât de puțin știm despre acest virus", a spus Oriana Sabatini, conform Gazzettei dello Sport.

Dybala a trecut prin momente grele, dar se simte bine

Chiar dacă inițial s-a simțit foarte bine, la începutul săptămânii trecute lucrurile au luat o turnură mai puțin plăcută pentru jucătorul lui Juve. Sud-americanul a vorbit despre momentele grele pe care le-a traversat, dar a ținut să precizeze că acum situația s-a îmbunătățit vizibil.
"Acum sunt mai bine, dar am avut simptome puternice. Mă pot mișca, pot merge. Cu câteva zile în urmă, când am încercat să merg, am simțit o greutate mare, acum sunt cu siguranță mai bine. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii, mă simțeam foarte obosit", a spus Dybala, citat de Gazzetta dello Sport.
Dacă situația de la Juve nu ar fi fost de așa natură încât medicii să fie extrem de vigilenți la orice simptom, Dybala ar fi putut intra mult mai târziu în izolare. Asta pentru că niște indicii clare de coronavirus au lipsit aproape cu desăvâșire până la depistarea virusului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo