"Derby della Madonnina" nu a fost doar un duel foarte important în lupta pentru titlul din Serie A, ci și un nou episod din rivalitatea Romelu Lukaku - Zlatan Ibrahimovic. Cei doi jucători se aflaseră la un pas de bătaie la ultima întâlnire, din Cupa Italiei.
Duminica trecută, Inter a câștigat categoric, scor 3-0, partida de pe San Siro. Lautaro Martinez a reușit o "dublă", iar Lukaku le-a dat lovitura de grație "rossonerilor". Imediat după ce a marcat, atacantul belgian și-a adus aminte de disputa de la distanță cu Ibrahimovic.

Lukaku, mesaj cu subînțeles pentru Ibrahimovic, după ce a marcat în Milan - Inter 0-3

Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
În timp ce sărbătorea golul marcat, pe buzele lui Lukaku s-a putut citi: "Dio, Dio, senti?" (Dumnezeule, Dumnezeule, auzi?). Belgianul făcea referire la o remarcă mai veche a lui Ibrahimovic, care se autoproclama în trecut "Dumnezeul orașului Milano".
Suedezul a spus acele cuvinte tot după un gol marcat de Lukaku contra Milanului, fiind contrariat de atitudinea belgianului care exclama atunci: "Milano are un nou rege."
În weekend însă, Zlatan nu a mai răspuns dur, ci a avut o reacție de mare campion, fiind surprins de camere cum aplauda reușita lui Lukaku.

Ce a spus Lukaku despre momentul în care l-a "eclipsat" pe Ibrahimovic, în derby-ul Milan - Inter 0-3

La 2 zile după faza care a făcut înconjurul internetului, Lukaku a organizat o sesiune de întrebări (Q&A) cu fanii săi de pe Twitter. Așa cum era de așteptat, starul belgian a fost întrebat și despre incidentul în care l-a "eclipsat" pe Ibrahimovic și a strigat câteva cuvinte ironice.
"Ce ai spus după ce ai marcat la 3-0 împotriva lui Milan?", l-a întrebat un utilizator pe Lukaku.
Ușor amuzat, atacantul lui Inter a recunoscut că a exagerat, din cauza adrenalinei din timpul meciului:
"Bănuiesc că spun multe lucruri nepotrivite din cauza adrenalinei", a răspuns Lukaku.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976441.jpg
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24