Atacantul de 34 de ani a bifat 12 apariții în actualul sezon din Serie A, timp în care a marcat de 7 ori. Totuși, nivelul superstarului portughez este considerat de mulți sub așteptări, în comparație cu perioada petrecută la Real Madrid. Fotbalistul cu cinci Baloane de Aur câștigate de-a lungul carierei sale a fost schimbat de două ori consecutiv în stagiunea curentă, iar dezamăgirea acestuia n-a trecut neobservată.
Cristiano n-a fost prezent la gala decernării Balonului de Aur din acest an. Rivalul său, Leo Messi, a primit pentru a șasea oară cel mai râvnit trofeu individual din lumea fotbalului și l-a întrecut pe Ronaldo în ierarhia all-time. Conform jurnaliștilor spanioli de la ABC, Cristiano le-ar fi spus foștilor colegi de la Real Madrid că regretă plecarea de pe Santiago Bernabeu. Mai mult, Ronaldo consideră că ar fi câștigat Balonul de Aur în ultimii doi ani dacă rămânea în Spania.
https://i.eurosport.com/2019/12/09/2733192.jpg
Premier League
Ronaldo, mesaj special după ce a depășit borna de 800 de goluri în carieră! Ce a postat portughezul
IERI LA 18:51
Ronaldo a ajuns la Juventus în vara lui 2018, în schimbul sumei de 117 milioane de euro. În primul sezon la Torino, campionul european din 2016 a înscris 28 de goluri în 43 de apariții pentru "Bătrâna Doamnă". Mai mult, Cristiano și-a trecut în cont titlul de campioană în Serie A, precum și Supercupa Italiei, la primul sezon pentru Juve.
Serie A
Transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United, anchetat în Italia
IERI LA 18:03
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50