Tătărușanu a petrecut un sezon la Lyon după transferul de la Nantes, însă românul a fost nevoit să fie rezerva permanentă a lui Anthony Lopes. Drept urmare, oferta de la Milan nu putea fi refuzată, chit că și în Italia va fi tot a doua variantă, după Gigi Donnarumma. Totuși, mutarea la Milan nu putea fi ratată având în vedere ce înseamnă formația italiană pentru CV-ul portarului român.
Deși inițial presa italiană a scris că ar fi vorba despre un transfer gratis, francezii au informat că Milan a achitat celor de la Lyon 500.000 de euro. Lyon nu va aduce alt portar și îl va promova pe tânărul de 21 de ani Anthony Racioppi.

Ce salariu va primi Tătărușanu la AC Milan

Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
MilanLive, citat de DigiSport, informează că Tătărușanu a semnat un contract valabil pe trei sezoane iar salariul anual pe care îl va primi românul este de 1,2 milioane de euro net.
Tătărușanu a ajuns în Italia miercuri și va efectua în cursul acestei săptămâni vizita medicală pentru ca apoi să semneze contractul. Portarul naționalei a mai evoluat în Italia la Fiorentina. El a plecat de la Firenze chiar când a ajuns acolo actualul antrenor al Milanului, Stefano Pioli, cel care a ales să-l facă titular pe Sportiello în dauna românului.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Serie A
Lukaku se cere înapoi la Inter, fanii nerazzurrilor nu l-au iertat. Bannerul afișat
31/12/2021 LA 13:29
Serie A
"Bine ați venit în Catedrală!". Noul stadion al lui Milan și Inter, "cel mai frumos din lume"
22/12/2021 LA 10:58