Tătărușanu a petrecut un sezon la Lyon după transferul de la Nantes, însă românul a fost nevoit să fie rezerva permanentă a lui Anthony Lopes. Drept urmare, oferta de la Milan nu putea fi refuzată, chit că și în Italia va fi tot a doua variantă, după Gigi Donnarumma. Totuși, mutarea la Milan nu putea fi ratată având în vedere ce înseamnă formația italiană pentru CV-ul portarului român.

Deși inițial presa italiană a scris că ar fi vorba despre un transfer gratis, francezii au informat că Milan a achitat celor de la Lyon 500.000 de euro. Lyon nu va aduce alt portar și îl va promova pe tânărul de 21 de ani Anthony Racioppi.

Serie A
Gazzetta dello Sport: Pirlo, aproape de primul super-transfer la Juventus
IERI LA 13:45

Ce salariu va primi Tătărușanu la AC Milan

MilanLive, citat de DigiSport, informează că Tătărușanu a semnat un contract valabil pe trei sezoane iar salariul anual pe care îl va primi românul este de 1,2 milioane de euro net.

Tătărușanu a ajuns în Italia miercuri și va efectua în cursul acestei săptămâni vizita medicală pentru ca apoi să semneze contractul. Portarul naționalei a mai evoluat în Italia la Fiorentina. El a plecat de la Firenze chiar când a ajuns acolo actualul antrenor al Milanului, Stefano Pioli, cel care a ales să-l facă titular pe Sportiello în dauna românului.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Serie A
Berlusconi a dat lovitura! Un fost jucător al lui Milan și al Barcelonei a semnat cu Monza
IERI LA 12:42
Serie A
Ronaldo, de neoprit. Juve a obținut o remiză mare, la Roma, în 10, grație dublei lui Cristiano
IERI LA 20:31