Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce salariu va primi Ciprian Tătărușanu la AC Milan. Toate detaliile transferului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/09/2020 la 13:05 GMT+3

Ciprian Tătărușanu este noul jucător al lui AC Milan iar portarul român a semnat un contract valabil trei ani cu formația de pe San Siro.

tatarusanu

Credit imagine: Getty Images

Tătărușanu a petrecut un sezon la Lyon după transferul de la Nantes, însă românul a fost nevoit să fie rezerva permanentă a lui Anthony Lopes. Drept urmare, oferta de la Milan nu putea fi refuzată, chit că și în Italia va fi tot a doua variantă, după Gigi Donnarumma. Totuși, mutarea la Milan nu putea fi ratată având în vedere ce înseamnă formația italiană pentru CV-ul portarului român.
Deși inițial presa italiană a scris că ar fi vorba despre un transfer gratis, francezii au informat că Milan a achitat celor de la Lyon 500.000 de euro. Lyon nu va aduce alt portar și îl va promova pe tânărul de 21 de ani Anthony Racioppi.

Ce salariu va primi Tătărușanu la AC Milan

MilanLive, citat de DigiSport, informează că Tătărușanu a semnat un contract valabil pe trei sezoane iar salariul anual pe care îl va primi românul este de 1,2 milioane de euro net.
Tătărușanu a ajuns în Italia miercuri și va efectua în cursul acestei săptămâni vizita medicală pentru ca apoi să semneze contractul. Portarul naționalei a mai evoluat în Italia la Fiorentina. El a plecat de la Firenze chiar când a ajuns acolo actualul antrenor al Milanului, Stefano Pioli, cel care a ales să-l facă titular pe Sportiello în dauna românului.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo